Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresa4499

Oryginalne prezenty

Polecane posty

Gość Teresa4499

http://ideashirt.pl Poduszki, kubki, etui na telefon z własnym nadrukiem. Szybko i tanio. Polecam jako prezent. Kupowaliście coś takiego?

Gość Teresa4499
Kubki są uniwersalne, może ich uzywać jako naczyń nocnych :)

Lubię praktyczne i eleganckie prezenty. Sama staram się takie ofiarować rodzinie czy znajomym i takie otrzymywać. Teraz na celowniku mam e-papierosy - bardzo fajne zestawy można znaleźć tutaj http://www.wapershop.pl/ ? Prezenty wprost idealne dla palacza. A zdrowsze i dla niego i dla otoczenia.

Gość maggie705
Moim zdaniem fajnych orginalnym prezentem może być portfel. Widziałam bardzo fajne na: http://www.royalpoint.pl/produkty/portfele-damskie,127/ . Markowe, duże i bardzo modne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nawet taki bardzo wymagający.

Gość henrik
Jeśli chodzi o oryginalne etui i akcesoria to polecam teletorium, a z kolejną propozycją się nie zgadzam - lepsze e-p i liguidy są na reddog.pl

Gość gość
Ja już od dłuższego czasu kupuję oryginalne prezenty tutaj: www.swiatmargo.pl. Słyszałaś o tym sklepie, a właściwie o tej pracowni zdobniczej? Ostatnio kupiłam od nich siostrze nawet taką drewnianą skrzyneczkę decoupage. Była zachwycona! Mówiła, że nigdy czegoś takiego nie widziała. Co więcej, powiem Wam, że czasami nawet sama staram się wykonywać jakieś przedmioty, które potem daję komuś w prezencie. Np. kupuję w tym sklepie, takie różne półprodukty, artykuły do ozdabiania i surowe drewniane pudełeczka np. i sama tworzę. Polecam, świetna zabawa i można dać ukochanej osobie coś naprawdę unikatowego.

Ja zaczełam kupywać bliskim a zwłaszcza tym młodszym, etui silikonowe ,na różne okazje. Z początku nie byłam co do tego pewna ale idealnie trafiłam. Moja 13-letnia siostrzenica była zachwycona swoim silikonowym etui w kształcie minionka. Szukałam właśnie jakiś takich śmiesznych etui i wpadlam na strone etui-gsm pl gdzie wybor jest ogromny, dodatkowo kupiłam jej szkło dla pewności aby jej telefon dłuzej jej służył bez uszkodzonej szybki. Przeglądałam później też inne wzory i chyba sama sobie sprawię jakieś :D

Gość gość
Polecam zakup kubka ze strony www.vitaminum.pl Kupiłam tam kubek dla chłopaka i wiem ze bardzo się podobał jemu i jego znajomym. W tym sklepie mają różne śmieszne kubki na każda okazje

Gość karoolaa
Fajne etui mają też w teletorium. Zawsze można dotknąć i zobaczyć co się kupuje. Raz zamawiałam przez neta i dostałam jakiś badziew.

Gość gość
te etui sprawdzaja z chin czyli wiecej sklepów moze je miec