Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inny1995

witam

Polecane posty

Wiem że pisanie na tym forum dużo mi nie pomoże ale ogólnie to przedstawie sytuacje tak od jakiś 2 lat zmagam się z chorobą o nazwie "psychoza" z czasem zrozumiałem bardziej tą chorobę i nazywam ją życie,brałem kilka lat narkotyki (mam 20 obecnie) ale już nie biore ze względu na pogorszenie stanu (po prostu nie chce tego bo to mi ryj*****iak ),mam tak że słysze coś do tej pory a to że ktoś jest taki i taki a ja to zwykły lamus,nwm co dalej przejmowałem się tym że zawsze będę sam oswoiłem się już teraz martwię się pieniędzmi co dalej mam 20 lat bez zawodu mam słaby wzrok(okularów nie założe) nie mam pasji(miałem ale coś się skończyło uznajmy że jestem za słaby) jedyne moje zajecie to oglądanie meczów pisze z jakąs dziewczyna nwm po co bo ona odpisuje aha tak bywa ogólnie to ja lubie jest dla mnie miła itp ale po co? co dalej mam zrobic siłownia mnie nie interesuje ,zastanawiam się czy wgl zdam w szkole jestem w 2 liceum nie pytajcie jak zastanawiam sie już nawet nad śmiercią tylko boli mnie dużo dobra ten to tamto ale co ja mam powiedzieć? j a też mam ajkieś uczucia itp do tego nauczyciele nawet mówią że jestem specjalny do tego podoba mi sie taka jedna ale bez szans ale wkurza mnie to zastanawiam sie jak sie tego pozbyc co dalej?

Gość gość
inny 1995- ja nic z tego nie zrozumialam(jestem tepa)napisz o co tu chodzi?