Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Na całuski zapraszam 2 ..czyli usterka

Polecane posty

Gość gość
Haja jaka wiosna? Za oknem demon wiatru.

Słonik za ból głowy możesz próbować na mnie zwalać, ale przy alimentach nawet nie próbuj Haja ..żeby to było jak w "Pretty women" to też bym może miała ochotę na zamianę..ale jak ma być z jakimś obleśnym, chamskim dziadem ..fuj ..nie ma takich pieniędzy :O

Kto mówi o oblechu jakimś w roli klienta???Moja przecież fantazja.:-D Zresztą moja fantazja nieraz pokrzywi się tak,że nawet karzeł mi się przyśni :-p wiem,jestem...mało normalna.:-D

No nie pomogłeś oczyścić mojego wizerunku.O takich cyckach też fantazjuję.:-D A dziś to dałabym się porwać komuś,kto wart byłby mojego wyładowania.PSuju tobie z oczu...ten z policzków dobrze patrzy...słoń już i tak ustawiony z Luizą.:-p

PSujek ..w sumie wzrost nieważny..robota i tak na dole :P Słonik widzę, że też jesteś zaskoczony daleko idącą fantazją Haji na nasz temat :D

Uwielbiam Luizo jak ty mojego nicka obrabiasz gramatycznie:-D No co?:-D Słoniowi nawet umieranie na drugi dzień przyjemne było przez ciebie.:-D PSuju ty nie chcesz wiedzieć w jakich rolach i pozycjach cię już miałam.:-p

Trochę racji słoniu?Co tak nieśmiało?Ja bym do piątku nie czekała na twoim miejscu.:-) PSuju ta kobieta z avatara jest na swingers party...jej fantazje o takiej imprezie wreszcie się ziściły...jest podekscytowana i skoro tu jest,chce pójść na całość.Jest i on...patrzy na nią...chcąc wyczytać z jej ciała,czy jest tym właściwym...wszystko dzieje się w tajemniczym pałacyku gdzieś w gąszczu...

Gość Słonik z naftą
A co ma być w piątek Awa? :D

Gość hajabuza93
Widzimy PSuju,że zapchałeś.Pani aż po egipsku rączki wygięła.:-D Cześć i czołem przodownicy,dominanci i dewianci(jak się trafi):-D

Cieszę się,że mój naturalny optymizm dopływa do ciebie tymi wszystkimi nośnikami.:-D Ty mnie też zalewasz.:-p👄

Gość gość
Króey z tych piszących tutaj to Gość De? Bo chyba sie nie łudzicie że zniknał z forume? a która z nich to silenka ? :P

Wykrakałam.Dewiant tropiciel :-D Węchu ale nie masz myśliwego.:-D PSuju co ty tam tak nieśmiało?:-p Ty wiesz,że im straszniej tym ja raźniej w ten busz idę.