Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DRZWI BEZ KLAMKI jak otworzyć?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, zatrzasnęły mi się drzwi, z których jest wyjęta klamka, z powodu remontu. Jak to teraz otworzyć, wie ktoś może?

Gość gość
Dom wariatów :D

Gość gość
Śmiej się śmiej :p dom wariatów to będzie wieczorem jak mąż wróci i to zobaczy :p

Gość gość
jak się wyleczysz to sami otworzą te drzwi :) póki co widocznie musisz tam siedzieć i zdrowieć , powodzenia 🌼

Gość gość
Ej no pytałam poważnie :o nie napisałam jeszcze, że ta klamka została w środku.

Gość gośćula
jak to była klamka taka stare z tych podłużnych a nie okragla,to spróbuj tam włozyć cos w zblizonym kształcie nie wiem ,zgiety pilnik do paznokci ,no musisz pokombinowac

Gość gość
To zwykła klamka, już próbowałam grzebać tam nożem, ale nie udało się.

Gość gośćula
jest takie narzędzie nie wiem jak sie nazywa właśnie w takim kształcie bo mniemam że tam w środku jest taki kwadracik około 1x1 cm, zejdz do piwnicy garazu czy gdzie tam masz narzędzia i poszukaj,to narzedzie jest w wielu domach ,jest w kształcie litery L. Chyba ze Ty siedzisz w tym pomieszczeniu to współczuję :P

Gość gośćula
a drzwi nie będa zmieniane w czasie remontu ? bo jesli tak ,to z buta je potraktuj:)

Gość gość
Drzwi zostają, ale i tak nie dałabym rady ich wyważyć. Jeśli chodzi o narzędzia to mamy ich bardzo mało :o jakieś śrubokręty tylko i klucze go odkręcania śrub, nic więcej. Nie na szczęście nie siedzę w tym pokoju :)

Gość gość
Czy tam jest po klamce kwadratowy otwór?

Gość gość
Ja w kuchni nie mam klamki,i kiedys syn zatrzasnal drzwi,to wsadzilam w ta dziurke nozyczki,tam jest dziura kwadratowa jak ktos wyzej pisal,nozyczki weszly w te rowki mocno przekrecic i juz;)

Gość gość
Nie mówcie jej jak drzwi otworzyć, bo zwieje z wariatkowa i dopiero będą jaja :D

Gość gość
A swoją drogą - jakie klamki do drzwi pod wyższe wymagania? Zobaczcie to - http://www.klamki-drzwiowe.pl Zakładając, że ogólnie całe wyposażenie jest wysokiej jakości?

Gość Kararafka
jak sie tobie to stało, że nie masz klamek? masz chyba jakies słąbe drzwi. ja kupiłam od częstochowskiej phu fenster i mam już dłuuuuuuuuugo i naprawde nic się z nimi nie dzieje, a mam 2 małe szkraby w domu, które się wieszają na klamkach :)