Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zmarszczki na szyi

Polecane posty

Go艣膰 ZmarszczkaOna
O sk贸r臋 szyi nale偶y te偶 odpowiednio dba膰. Ona jest jeszcze delikatniejsza od sk贸ry twarzy. A zmarszczki s膮 r贸偶ne, zatem nalezy te偶 dopasowa膰 odpowiedni膮 piel臋gnacj臋. https://portal.abczdrowie.pl/rodzaje-zmarszczek Ja preferuje delikatne metody piel臋gnacji sk贸ry, szczeg贸lnie w m艂odym wieku. Na mezoterapi臋, liftingii i te sprawy jeszcze przyjdzie czas :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mam 40 lat i twarz super ale na szyji i dekolcie zrobi艂y sie bruzdy.Kupi艂am za grosze w akcie desperacji serum w avon i rewelacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamiast botoxu proponowa艂abym wype艂nienie kwasem http://www.techderm.pl/ . Botox bardziej nadaje si臋 do zmarszczek mimicznych na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlgaKa
Je艣li to faktycznie widoczne zmarszczki a masz dopiero 23 lata, to warto skonsultowa膰 to z kosmetyczk膮. A niezale偶nie od tego nawil偶a膰 i od偶ywia膰 sk贸r臋 szyi i dekoltu. Regularnie i konsekwentnie. Ja ostatnio do nawil偶ania cia艂a kupi艂am olejek sezamowy z www.neutrogena.com.pl i jestem pozytywnie zaskoczona efektami. Warto te偶 poszuka膰 w internecie 膰wicze艅 napinaj膮cych.

Udost臋pnij ten post

Mo偶e to genetyczne, co? Ja mam 42 lata zmarszczki na szyi, ale podejrzewam, 偶e to z racji mojego wieku :D Dziewczyny, a co my艣licie o zabiegach w klinice medycyny estetycznej? Zastanawiam si臋 nad usuwaniem zmarszczek laserem Emerge. S艂ysza艂am, 偶e jest dobry. Czy kto艣 z Was by艂 na takim zabiegu? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕eby pozby膰 si臋 zmarszczek a przede wszystkim im zapobiega膰 to trzeba regularnie stosowa膰 odpowiednie kremy, u mnie si臋 na przyk艂ad ten dobrze sprawdza - http://bielenda.pl/produkty/botanic-spa-rituals-opuncja-figowa-aloes-krem-przeciwzmarszczkowy-dzien-noc sk贸ra jest po nim napi臋ta i wida膰 偶e zmarszczki si臋 sp艂ycaj膮 a do tego bardzo 艂adnie pachnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam swoj膮 ulubion膮 klinik臋 cosmetologice dr Michaj艂owskiego i by艂am ju偶 jaki艣 czas temu na zabiegu laserem Emerge! :) Jest to najlepszy wyb贸r je艣li macie w艂a艣nie jakie艣 zmarszczki na szyi i dekolcie. Moja sk贸ra jest wyg艂adzona, ale nie napi臋ta i nawil偶ona, nie mog臋 przesta膰 patrze膰 na siebie w lustrze haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Floslek to cudo, zw艂aszcza happy per aqua

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ile kosztuje ten zabieg laserem w Klinice we Wrzeszczu u tego doktora? Bo ja ju偶 s艂ysza艂am o tym laserze i o geneo + ale nie wiem, co lepsze i na co sie zdecydowac. Mieszkam na Anio艂kach wi臋c do tej kliniki mam blisko... A kto艣 by艂 tam na konsultacjach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawil偶aj, nawil偶aj, nawil偶aj. Najlepiej Happy Per Aqua Floslek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Polinapaulina
dok艂adnie, przede wszystkim nawil偶anie! takie bruzdy zacz臋艂y mi si臋 robi膰 od pracy przy laptopie i ci膮g艂ego pochylania g艂owy w d贸艂 :/ tutaj trzeba dzia艂a膰 natychmiast bo to bardzo szybko post臋puje! ja mam ten krem http://www.hadalabotokyo.pl/pl/product/1344/hydro-zel-wypelniajacy-skore-na-dzien-i-na-noc/ nawet podreperowa艂 spraw臋, bruzdy si臋 sp艂yci艂y, nie pojawiaj膮 si臋 nowe. nawil偶anie to podstawa, dobry tre艣ciwy krem, serum, regularne u偶ywanie masek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miliczka
Niekt贸rych g艂臋bszych to si臋 chyba nie da usun膮膰 kremami. Mi pom贸g艂 dopiero dermapen, czyli nak艂uwanie ig艂ami. Robi艂am w clinica cosmetologica, to nie boli, bo jest znieczulenie, a faktycznie zmarszczki znikn臋艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
Pami臋tam jak kolezanka masowala mi twarz i przesz艂a tez na szyje, zwrocilam jej uwag臋 bo czulam ogromny dyskomfort , owszem mo偶na ja masowac ale nie prz贸d a jedynie boki i kark... Je艣li chodzi o piel臋gnacj臋 to stosuj masc z witamina A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
Ale na noc, latem krem z filtrem Pewnie sa jeszcze inne kosmetyki, jak nakladass mask臋 na twarz mo偶esz tez na艂o偶y膰 na szyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e tzw wampirzy lifting by pom贸g艂? Czyli zabieg z osoczem? Ja si臋 te偶 nad takim zastanawiam, widzia艂am w ofercie Kliniki Sfera http://www.klinikasfera.pl/, bardzo by mi si臋 przyda艂a taka dog艂臋bna regeneracja sk贸ry...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawil偶amy i nawil偶amy! Najlepiej kremem happy per aqua Floslek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja proponuj臋 maski od L'biotica, w ko艅cu jest jakie艣 sensowne od偶ywienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e maski l'biotica? Cudowne nawil偶enie i idealny kosmetyk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem, genialne te maski zw艂aszcza r贸偶ana!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia

Czesto sk贸ra na szyi, dekolcie jest po prostu wysuszona i przez to wygl膮da 藕le. Warto wtedy pomy艣le膰 o profesjonalnym zabiegu. Super spraw膮 jest zabieg z u偶yciem produkt贸w Restylane Skiboosters. 2 serie i zobaczysz, 偶e szyja b臋dzie wygl膮da艂a od razu inaczej. Po jednej ju偶 bedzie efekt a drugi tylko go utrwali na d艂u偶ej 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Dzie艅 dobry :). Prosz臋 um贸wi膰 si臋 na konsultacj臋 do lekarza medycyny estetycznej. Lekarz podczas konsultacji obejrzy stan sk贸ry, zbada j膮 . I b臋dzie m贸g艂 dobra膰 odpowiednie zabiegi .

http://lenartowiczclinic.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

www.lenartowiczclinic.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VictoryVictoria

My艣l臋, 偶e bardzo wa偶ne jest uj臋drnianie tej sk贸ry, 偶eby si臋 zmarszczki nie pog艂臋bia艂y. Ja do twarzy i szyi u偶ywam linii krem贸w ProRenew, kt贸re kilka miesi臋cy temu wypu艣ci艂a firma Ava. Dla mnie s膮 okay.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Warszawianka

Jak pytanie: "Jak si臋 pozby膰?" to ja ju偶 spiesze z odpowiedz膮 -> medycyna estetyczna to teraz magia. Ja na zmarszczki szyi jak i na inne zabiegi chodz臋 do Dr Dethloff do jej kliniki. Zacze艂o si臋, ze moja siostra tam chodzi艂a i tak posz艂o dalej ;-)! siostry wariatki 馃槈 Na szyje obie bardzo polecamy mezoterapie ig艂ow膮! 艁adnie sobie radzi z zmarszczkami! WARTO! Szyja zyskuj臋 2 i kolejne zycie! A, ze teraz promocja trwa w wakacje to az zal nie skorzysta膰!

Udost臋pnij ten post

Polecam olejek do twarzy- Serum 7 olej贸w zamiennik kremu, bardzo wydajny, fajnie si臋 wch艂ania, stosowa膰聽 mo偶na na twarz,na dekolt, szyj臋 i na r臋ce. Olejek pomaga na zwiotcza艂膮 sk贸r臋, d艂u偶ej mo偶na m艂odo艣膰 zachowa膰. Na prawde bardzo dobry jest , dzia艂a przeciwzmarszczkowo,stymuluje kolagen, chroni sk贸re problematyczna, wra偶liw膮. Stosuj臋 go g艂ownie na szyje i dekolt , na twarz i ostatnio na r臋ce

Udost臋pnij ten post