Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że często bardzo zwyczajne dziewczyny mają powodzenie?

Polecane posty

Gość gość

Znam takich co najmniej kilka. Są po prostu... zwykłe, trudno je nawet scharakteryzować jakimiś szczególnymi cechami. Z wyglądu tak samo. Jakich wiele. Nigdy nie miały problemów z chłopakami :) każda z nich zawsze jakiegoś miała. Ja natomiast mam z tym problemy, a ludzie uważają mnie za nietypową osobą. Wiem, że to nie np. wygląd jest głównym problemem, bo podobam się wielu osobom, jestem zadbana etc. Co o tym sądzicie?

Gość gość
tak, zauwazylam :) jestem zwyczajna i mam powodzenie, a tym pieknym wspolczuje ze tak nie maja

Gość gość
Mówię o zwyczajnych z głównie charakteru.

Gość gość
a twoja nietypowosc na czym polega?

Gość gość
"Ludzie uwazaja mnie za nietypowa osoba" :D

Gość gość
Nie wiem na czym, bo ja samej siebie tak nie postrzegam. Może zainteresowania, szczerość, etc.

Gość gość
zauważyłam! mam wrazenie ze to wynika z faktu ze faceci nie lubia problemow i wola takie zwykle, proste w odbiorze

Gość gość
bo moze bardziej ceni sie to ze dziewczyna jest zwyczajna, nieskomplikowana, wiadomo czego sie po niej spodziewac, nie wyskoczy nagle z jakims dziwnym zachowaniem, a te nietypowe moze domagaja wiekszej uwagi i dlatego zachowuja sie nietypowo, a to moze odstraszac

Gość gość
No może faktycznie wydaje się mniej "kłopotliwa". Chociaż ja jestem prosta pod względem dogadywania się, nie lubię gierek, fochów, lubię szczerość. I nie lubię, jak ktoś leci ze mną w kulki, to też może być czynnik odstraszający, bo odnoszę wrażenie, że faceci lubią sobie podporządkować dziewczynę. Ale też wątpię, żeby wszystkie te dziewczyny były jakieś uległe.. bez przesady. Więc może chodzi o bardziej zewnętrzną otoczkę

Gość gość
jeśli chodzi o charakter, to mężczyźni, zwłaszcza polscy nie lubią skomplikowanych kobiet. ma być miła, ładna (jeśli jest szałową laską to super, ale zwyczajnie ładna, zadbana w zupełności wystarczy), umieć coś tam w domu ogarnąć, nie gadać skrajnych głupot, ale i nie grzeszyć wybitną inteligencją, bo wtedy oni sami się zgubią. no i tyle. nietypowe kobiety są dla nietypowych mężczyzn, nie dla zwyczajnych skarpeciarzy - robota, kanapa, pilot od tv i piwko, w weekend wódeczka z kolegami, meczyk czy inne imieniny, może czasem jakieś zwykłe hobby typu dłubanie w samochodzie, czy wypad na ryby. bycie zwykłą kobietą wśród zwykłych mężczyzn jest ok. a jeszcze inna sprawa, że te niby wyjątkowe może wcale nie są takie wyjątkowe, ani piękne jak im się wydaje. może zwyczajnie są wredne, aroganckie, zarozumiałe i mają wybujałe ego.

Gość gość
Reguły nie zauważyłam, ale mam dwóch kolegów, którzy wyglądają jak z reklamy i obaj mają przeciętne, żeby nie powiedzieć brzydkie dziewczyny i latają za nimi jak szczeniaki. Pewnie mnie zaraz zhejtujecie, żem zazdrosna, ale nie tylko ja to widzę.

Gość gość
Nietypowa nie w tym sensie.... nie chodzi o wygląd w żadnym razie ani o wybujałe ego :P a wredna i arogancka... daleko mi do takich zachowań. poza tym ja sama o sobie tak nie mówię, tylko ludzie. Mi nawet życzą na święta 'zostań taka dziwna i nietypowa jak jesteś', a jak pytam, o co dokładnie chodzi, nie chcą mówić. Mogę się tylko domyślać, ale niespecjalnie się tym interesuję, żyję sobie, jestem sobą i tyle :)

Gość gość
Jak już pisałam, ja mam na myśli charakter. Wygląd to rzecz względna, grunt w tym, żeby oboje się sobie podobali :)

Gość gość
g

Gość gość
Mają bo są bardziej naiwne taki facet widzi taka dziewczyne jak kobiete do łatwego z********* a potem powiem "znudzilas mi sie"

Gość gość
Nie przesadzaj. Większość z tych dziewczyn jest z facetami już po parę lat.

Gość gość
mają powodzenie u zwykłych facetów .. .Ale już taki przystojniak by sie nimi nie zainteresował

Gość gość
Jedna ma przystojniaka :). I dalej nie umiecie czytać, bo mówię głównie o charakterze, o wyglądzie napisałam przy okazji, ale tutaj nie ma większej reguły.

Gość gość
wiekszość? ty chyba nie widzisz realnego świata! maks siedza rok specjalnie zeby zamoczyc a potem ucieknac do innej tacy sa mezczyzni tak kochaja

Gość gość
widzę jaki jest świat i widzę jacy są faceci :D ale dłuższe związki - to oczywiste, że też się zdarzają.

Gość gość
Jedna koleżanka z 3 lata jest ze swoim, druga 4,5 i planują ślub, kuzynka 6 lat i się hajtają w tym roku, mój brat 2 lata, wymieniać dalej ?

Gość gość
to jest znaczna mniejszość

Gość gość
Serio? wszędzie widzę pary z dłuższym stażem

Gość gość
wszedzie widze, ze wiekszosc mezczyzn jest z takimi tylko rok maks dwa a potem sie nudzi i to spora wiekszość

Tak, coraz czesciej jest zwiazkow ktore trwaja kilka lat i sie rozstaja. Ciekawe rzeczy sie dzieja

Gość gość
co raz rzadziej widac, ze takie zwiazki sa trwale w dzisieijszym swiecie mezczyzni nie sa z miłości tylko dla seksu zaspokojenia swoich potrzeb fizjologicznych :)

Gość gość
skad wiesz ze to nie kobiety ich rzucaja

Gość gość
Dlatego kobiety mają powodzenie bo są naiwne