Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam problem i nie wiem czy on leży po mojej czy też po mamy stronie. Mam 22 lata i mam 3 letnią córeczkę od kilku lat moja matka traktuje mnie jak dosłownie "szmatkę". nie mogę nic, np. Nie moge przyprowadzac znajomych , ani zapraszac na kawe czy po prostu po to by porozmawiac. dziwnie sie z tym czuje i wiem, ze przez to trace kontakt z ludzmi spoza domu. Pomagam jej , spzatam, gotuje, robie wszystko zeby bylo dobrze. Moj tata pracuje za granica wiec jest w domu raz na jakis czas , moja mama nie pracuje. Widze ze ona goruje nademna i nie wiem jak to zmienic. Boje sie odezwac Zeby sie nie zdenerwowala. Prosze pomozcie. Co mam zrobic?

Gość gość
usamodzielnić się?

Gość gość
ona cię traktuje jak dzieciaka bo jesteś jej dzieciakiem i już możesz się tylko wyprowadzić jak ci nie pasi

Gość gość
wyprowadzka jest bardzo trudna w mojej sytuacji . A dom jest przepisany na mnie. Wiec nie zostawie tutaj tak calego domu i duzej ziemi bo sa obowiazki, ktore trzeba codziennia ogarniac a tylko ja to robie

Gość gość
no to dom będzie twój, a póki co możesz się usamodzielnić, znaleźć pracę, posłać dziecko do przedszkola, wynająć kawalerkę i zapraszać znajomych