Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z was w ciąży nosiła jeansy i jak długo?

Polecane posty

Gość gość

bo w pierwszej ciąży już na koniec I trym nosiłam legginsy bo okropnie tyłam... czy ktoraś z was nosiła w ciąży jeansy najpierw zwykłe a potem ciążowe? i jak długo te 'zwykłe'?

Gość gość
czy w nogach, udach i pośladkach przytyłyście dużo? czy raczej brzuch, piersi?

Gość gość
Jestem w 32 tc, chodzę w dżinsach ciazowych bo tak mi najwygodniej

Gość gość
Ja do piątego miesiąca chodziłam w dżinsach.Potem kupiłam rozmiar większe biodrówki ,bo ciążowe i leginsy mi się nie podobały.Baby w ciąży wyglądają obleśnie w leginsach(według mnie)

Gość gość
gosc z 14:13 a do kiedy nosiłaś 'zwykle jeansy'? czy w udach, pupie dużo przytyłaś?

Gość gość
Zwykłe długo.. jakoś do 20 tygodnia.. ale jedną parę miałam taką fajną. Teraz w domu to jakieś tam spodnie dresowe, a jak gdzieś wychodzę to oczywiście, że dzinsy ciążowe. Co mogłabym innego założyć? ;)

Gość gość
A ILE NA RAZIE PRZYTYŁYŚCIE?

Gość gość
14:35 Jak to co? Całą ciążę tylko jeansy nosisz? Ciążowy pas mają różne rodzaje spodni, materiałowe, cieńsze, grubsze, jeansy, materiałowe, rybaczki

Gość gość
Zwykłe nosiłam do ok 3-4 mca, najpierw miałam wzdęcia ;) a później przeszło mi to w brzuch ciążowy ;) Jeansy ciażowe nosiłam do ok 7 (?) mca, później po pierwsze ten pas na brzuch był za mały, a po drugie zrobiąło sięupalne lato, wiec ze spodni nosiłam ciążowe rybaczki albo takie ciażowe z lekkiego materiału. A fajne miałam te jeansy :)

Gość gość
Do 34tc chodziłam w swoich jeansach sprzed ciazy bo rosły razem ze mną ;) pozniej w legginsach jensowych z kieszeniami a pozniej to w tunice za pośladki i legginsach-w nogach duzo nie umyłam bardziej brzuch i piersi.

Gość gość
Tak... tylko dzinsy.. a gdzie ja tam wychodzę: sklepy, spacery z dwulatkiem, działka, rodzice, dziadkowie męża, teściowa, jakieś tam jeszcze inne wyjścia typu zajęcia dla dwulatka, odwiedziny u koleżanki itp. Normalnie (w sensie, że bez ciąży) zresztą też tylko w dzinsach chodzę. Czy to zwykłe czy na cieplejsze dni - za kolano, to tylko dżinsy.

Gość gość
jestem gościem z 14.13- normalne dżinsy nosiłam do 16 tc, potem przerzuciłam się na ciążowe, w sumie tyje jak kolumna- urosło mi wszystko niestety, mimo że do tego 16 tc prawie w ogóle nie jadłam, a i teraz nie jem za dwoje, no ale zaczęłam puchnąć, więc dodatkowo zbiera mi się woda

Gość gość
Mi udało się chodzić w jeansach całą ciąże. Miałam jedne spodnie ciążowe i nosiłam je tylko w domu w 9 miesiącu a normlanie zakładałam swoje jeansy biodrówki. W ciąży rósł mi tylko brzuch i od tyłu nawet nie wyglądałam jak bym była w ciąży. Zresztą brzuch zaczął mi rosnać dopiero w 5 miesiącu. Teraz planuje drugie dziecko i liczę na to że też tak będzie chociaż jestem pełna obaw że drugi raz ten numer się już nie uda hehe:-) pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla mamy i dziecka w brzuszku:-)

Gość gość
ja nosiłam spodnie całą ciąże normalne pod koniec 7 mies dałam sobie wszyć pas potem do zlikwidowania bo takie typowe ciążowe były paskudne w sklepach ,kupiłam sobie też spódnicę jeansową ciążową i tak na zmianę nosiłam

Gość gość
Zwykłe jeansy nosiłam do połowy ciąży ( w obu ciążach). Później nosiłam jeansy ciążowe. Nienawidzę leginsów. A jak ktoś pisze, że dużo przytył i nosił leginsy to w ogóle się dziwię. W leginsach to jako tako jeszcze szczuplaki wyglądają.

Gość gość
w czym problem, ladne jeansy ciazowe sa teraz w wielu sklepach (np. H&M).

Gość gość
Ja jestem teraz w 20 tygodniu i jak na razie chodzę w dżinsach sprzed ciąży - jedne mam biodrówki, drugie z wyższym stanem, ale w obydwie pary z powodzeniem się mieszczę. W zasadzie chodzę we wszystkich ubraniach sprzed ciąży, brzuch powiększył mi się nieznacznie, dla tych, co nie wiedzą, ciąża nadal jest nierozpoznawalna.

Gość gość
Ja do 19 tygodnia nosiła zwykle a teraz już tylko leginsy ale jeszcze w 22 tyg wchodziła w zwykle które były rozmiar za duże z przed ciąży ;)

Gość gość
Baba w ciąży i leginsy = rzyg

Gość gość
23 tydzień i jeszcze zakładam biodrówki sprzed ciąży, ale dopiąć nie mogę bo brzuch mi urósł. Kupiłam spodnie z panelem. Nie lubie leginsów

Gość bella  86
W 6 msc. Przestalam nosić.

Gość gość
37+3 i nadal jeansy ciazowe nosze mam tylko brzuszek wiec nic nigdzie mnie nie uwiera

Gość gość
Leginsy w ciąży lub dresy są najlepsze.

Gość gość
W pierwszej ciąży do 7 miesiąca. Teraz w 8 tygodniu było mi ciasno i od 12 chodze w spodniach ciazowych

Gość gość
Ja kupiłam dżinsy ciążowe chyba na początku 6. miesiąca, bo już najluźniejsze normalne zrobiły się za ciasne. Wcześniej prawie nie przytyłam. W domu chodziłam w leginsach, bo wygodniej, ale na miasto wolałam dżinsy, żeby ludzi na ulicy nie straszyć. Poza ciąża to też mój najczęściej używany element garderoby. Końcówka ciąży wypadła mi na upalne lato, więc przerzuciłam się na sukienki a na KTG mialam krótkie spodenki z elastycznego materiału.

Gość gość
ja nosilam biodrowki do 8 m-ca