Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedyne miejsce gdzie chciałabym żyć oprócz Polski to Australia

Polecane posty

Gość gość

tak, a o to powody: - brak terroryzmu, mało muslimów , mało żydów , mało zróżnicowania, większość ludzi to piękni, zdrowi, biali ludzie ;) ewentualnie Ajzaci, ale oni mi nie przeszkadzają - jest ciepło cały rok - życie jest takie proste, oczywiście nie chciałabym mieszkac w metropolii tylko na obrzeżach, chodzić cały rok w japonkach i szortach, bo nie cierpię mrozu, śniegu - ludzie poza pracą noszą się bardzo luźno, nie ma spiny jak wszędzie by chodzić elegancko, a ja nie lubię się nosić elegancko - kochają i szanują zwierzęta :) a minusy: - nie znam języka :( - nie mam wykształcenia - nie mam kasy na bilet i wpisowe 20 tys $ - jest to bardzo daleko - nie lubię latać samolotami i prawdopodobnie się boję - są tam ogromne robaki i węze w niezliczonej ilości - Australijki na pewno są ładniejsze ode mnie i wpadłabym tam w kompleksy - martwiłabym się, że jak nauczę się angielskiego to zapomnę polski

Gość gość
Ja bym się bała właśnie tych zwierzaków śmiercionośnych... podobno oni trzymają surowicę w lodówkach :/ poza tym od słońca szybciej się starzejesz, więc pewnie ciapałabym się filtrami przeciwsłonecznymi reszta w porządku

Gość gość
czy żeby tam pracować Trzeba miec wizę czy to wpisowe o którym wspomniałas- 20 tys zieloych???

Gość gość
Są jakies wymogi zeby tam pracować?? Poszukują konkretnych osób? Ja mam wykształcenie, język znam, tylko stara juz jestem -34 lata

Gość gość
Dla mnie najwiekszy minus to to pelzajace pasjudztwo

Gość gość
im cieplejszy kraj tym wiecej robactwa

Gość gość
tak są wymogi, mają listę zawodów pożądanych

Gość gość
niee szkodzi, że dużo słońca, w Polsce też kocham słońce, ciągle się opalam gdy tylko mogę, tylko że tu ciepło jest od maja do września :( mogę się szybko starzeć i umrzeć :) byle żyć w cieple

Gość gość
a gdzie ta listę mozna znaleźc?

Gość gość
jak chcesz jechać do Australii skoro nie umiesz wyszukiwać podstawowych informacji :(

Gość gość
No Australia :) ah te pająki: czarne wdowy ,ptaszniki i inne slodziaki. Te nawet kilkadziesiat.crocs’ów na km 2 ,re rekiny :),poruszające się bezszelestnie węże ,skorpiony,i moje ulubione kazuary :) :) :) nie będę wspominać o tych pierdyliardach much i innych ciekawych stworzonek kasających ;) no trzymam kciuki za Twój wyjazd kto wie może się uda ;)

Gość gość
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)