Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jestem niewdzięcznicą

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem kolo 1,5 roku. Jesteśmy w sobie bardzo zakochani, bardzo dużo czasu spędzamy razem. Gdybym mogła go opisać jednym słowem ideał - mój ideał. Jest odpowiedzialny, stanowy, uczciwy, zaradny, inteligentny, zadbany, troskliwy, opiekuńczy oraz mam w nim oparcie. Jego stosunek do mnie jest równie idealny, jest wyrozumiały, pełen miłości zrozumienia, darzy mnie ogromnym szacunkiem, nigdy nie podniósł na mnie głosu ani nie wyzwał. Jeżeli chodzi o wygląd jest przystojnym szatynem noszącym trzydniowy zarost, zawsze zadbany... jego zalety można by wymieniać i wymieniać:) jest tez bardzo bardzo wrażliwy, bardzo łatwo go zrani, a przy moim upartym i czasami wybuchowym charakterku to dość proste. Niby mam tego świadomość ale jak przychodzi co do czego to zawsze ja muszę być górą.. no i klapa:/ a potem żałuje i przepraszam. Dodam że nie zdarza sie to zbyt często ale i tak przy jego wrażliwości to zbyt często ;( Jestem osoba bardzo spokojna tylko czasami włącza mi sie temperament choleryka i ten upór:) Jak mam zapanować nad emocjami i nie być tak bardzo uparta? Nasuwa sie pytanie czy jestem niewdzięcznicą :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować