Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna miec 24 lata i 4 dzieci?!

Polecane posty

Gość gość

znam taki przypadek, bieda az piszczy. Dziewczyna ma 24 lata, on ok 40 i 4 dzieci :o

Gość gość
normalna sprawa ja nie rozumiem jak można podbijać do 30 i nie mieć nawet jednego

Gość gość
znam niejedną taką p*****lniętą matkę, kilkoro dzieci i fundusz alimentacyjny, mops, ksiądz i inni ją utrzymują

Gość gość
no bardzo normalna sprawa :o

Gość gość
no bardzo normalna sprawa xxx jak sie ktos obraca wsrod patologii, plebsu i biedoty to normalka :O

Gość gość
Patologia jak nic ale cóż bywają i tacy ludzie...:(

Gość gość
Tyle, że opisana w temacie dziewczyna miała 23 lata jak juz miała 4 dzieci :o

Gość gość
Szkoda mi dzieci z takich rodzin ,bo nie są niczemu winne,że będą musiały żyć w biedzie z matką ćwierćinteligentką, która każdemu tyłka daje :O

Gość gość
nie normalne to jest rodzenie po 30 lub przed 40 (tak jak dziś robi 90% wielce oświeconych nowoczesnych idiotek) kobieta najbardziej płodna jest włąśnie w wieku 17 -23 lat

Gość gość
Oczywiście na fejsie ona ma "szlachta nie pracuje" :D a dzieci mają imiona naprawdę patologiczne, ale nie będę ich ujawniać, bo to zbyt osobiste :p

Gość gość
ja w tym roku kończę 24 lata i nigdy się nawet nie całowałam :D

Gość gość
a kogo k***a teraz tać aż na tyle dzieci, za te 1500 zł, to samemu nie idzie przeżyc

Gość gość
No nie stać ...żyją na zasiłkach :/ biedne te dzieci!

Gość gość
JA znam 26 i 6 dzieci albo 21 i 2

Gość gość
niech zgadnę ma córkę Nikole syna Tymoteusza Fabiana i Sebastiana :D

Gość gość
19.06 z jednym imieniem trafiłaś/les :D

Gość gość
jakieś inne przykłady imion patologicznych?

Gość gość
Amelka Ksawier Brajanek Dżastin

Gość gość
Amelka...a dlaczego?

Gość gość
Nikola Dżesika Brajan Alan Samanta Andżelika - w moim mieście takie imiona królują wśród patologii...

Gość gość
No jak sobie młodociana wzięła męża o 16 lat starszego, to nic dziwnego. Młodą trzeba obłożyć dziećmi aby nie uciekła od podstarzałego faceta, stara prawda, to metoda naszych pradziadków. Jak młoda garnie się do życia to trzeba jej brzuch zrobić, usadzi to ją i przytrzyma w domu, stąd aż czwórka dzieci. Teraz go młoda duupka nie zostawi, bo dzieci dużo ma i to ją przytrzyma w odpowiedzialności. Myślicie że sprytny facet nie poradzi sobie z antykoncepcją? Owszem ,znajdzie sposób aby młoda żonka zaciążyła a antykoncepcja zawiodła, a potem tylko przypilnować aby brzuch powiększał się bez zakłóceń.Jak młoda zechce się zbuntować to szybko piąte dziecko będzie, a potem następne w miarę potrzeby.

>>>ja w tym roku kończę 24 lata i nigdy się nawet nie całowałam<<< Ja zawsze lubię pomagać kobietom, więc jakby co... :D :D :D/ x >>>znam taki przypadek, bieda az piszczy.<<< Mojego znajomego lekarza, zaskoczyła dzieweczka (niecałe 16 lat), która przerwała mu wypowiedź hasłem: "Wiem, wiem. To już moje drugie dziecko."

>>>No jak sobie młodociana wzięła męża o 16 lat starszego, to nic dziwnego. Młodą trzeba obłożyć dziećmi aby nie uciekła od podstarzałego faceta, stara prawda, to metoda naszych pradziadków.<<< Chyba Cię pogięło :(. Sam byłem przez kilka lat z 14 lat młodszą dziewczyną i taka głupota nawet mi do głowy nie przyszła :). Znam kilka takich związków (nawet 22 lata różnicy) i ZAWSZE to kobieta, nalegała w pewnym momencie (już po ślubie) na dziecko.

Gość gość
"Ja zawsze lubię pomagać kobietom, więc jakby co... smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif /" x x x misio ale mnie nie interesują podstarzali ruscy agenci ja jestem bardzo wybredna ;)

>>>ja jestem bardzo wybredna <<< Jesteś pewna, że nie chodziło Ci o słowo: "WREDNA" :D :D :D ?

Gość gość
Tu autorka: wszystko spoko, tylko gdyby ta dzirwczyna byla ladna, a jest strasznie nieurodziwa :o maz i dzieci niestety tez :D

Gość gość
misio tak cię to boli że jesteś mało atrakcyjny przez swoje dziwaczne poglądy?

Gość gość
"Tu autorka: wszystko spoko, tylko gdyby ta dzirwczyna byla ladna, a jest strasznie nieurodziwa pechowiec.gif maz i dzieci niestety tez smiech.gif" x x x to smutę że uważasz że osoby brzydkie nie mają prawa do szczęścia

>>>misio tak cię to boli że jesteś mało atrakcyjny przez swoje dziwaczne poglądy?<<< Jakoś nie czuję się wybitnie nieatrakcyjny :), a piękne dziewczę :), które wczoraj przegadało ze mną 3 godziny :), wcale na moje poglądy nie narzeka :) :) :). x Wolę mieć własne poglądy, niż bezmyślnie powielać cudze :).

Gość gość
misio czy to dziewczę miało ukończone 15 lat bo wiesz jeszcze cię policja złapię :D