Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Peeting a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 17 lat moja dziewczyna 16 , od mniej więcej 2 miesięcy uprawiamy tzw peeting potocznie ja robie jej dobrze ona mi... Nigdy nie dochodzilo do wytrysku, najpierw ja zaczynalem wsadzalem jej palec (cały) lub używałem języka, gdy dostawala orgazmu ona brała mój interes w ręce i doprowadzala do wytrysku żeby nie pisać brzydko lecz zawsze wytrysk miał miejsce w jej ustach za każdym razem, zawsze takie pieszczoty kończyły się na tym + zawsze mnie całowała w usta po tym jak w nich doszedłem, nie wsadzalem czlonka nie miałem spermy na palcach/ dłoni czy moja dziewczyna mogła w jakiś sposób zajść w ciążę? Wydaje mi się że nie Ale sie bardzo zmartwila bo okres spóźnia się jej 1 dzień a od 2 miesięcy ma go regularnie liczę na poważne odpowiedzi pozdrawiam

moze jestem za stara, moze zmieniono cos w nauce anatomii.... ale gdy ja chodzilam do szkoly, to na lekcjach biologii uczono nas, ze uklad pokarmowy a uklad rozrodzczy to dwa rozne uklady. ona najwyzej moze nabawic sie wzdecia niz byc w ciazy....

Gość gość
Chyba że miała seks z innym dopochwowy.Do tego zawsze dobrze wymyj reze by na wprowadzac syfu do pochwy dziewczyny.