Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mamka222

ILe czasu i jak spedzja z małym dzieckiem ojcowie waszych dzieci?

Polecane posty

Gość mamka222

Zastanawia mnie czy mało czy dużo moj mąż poświeca dziecku. Pracuje z domu. Wstajemy rano do synka około 5.00 na przemian raz ja a nastepnego dnia on. Osoba ktora nie wstaje spi do 8.00. Jak maz wstaje to potem idzie do pracy i pozniej już około 18.00 pomaga mi z kąpielą codziennie. Plus daje na noc butelke. Synek sam zasypia bez problemow. Kiedy wypada dzien ze ja wstaje z małym już różnie bywa. Raczej po skonczeniu pracy zawsze sie przeciaga cos i uczestniczy juz tylko w kapieli i karmieniu. Czasami wyjdzie szybciej te pół godzinki i sie jeszcze pobawi z nim. W weekend wspolnie sie nim opiekujemy chociaz to on wiekszosc czasu spedza przed konsolą a ja z malym latam. Ale zazwyczaj albo mamy gosci albo sami gdzies jedziemy i wtedy jest wspólne rodzicielstwo i opieka. Jeszcze mam taki malutki plusik ze maz w trakcie pracy wychodzi czasem na pare minutek do malego ja moge cos tam sprzatnąć albo skoczyć po cos do sklepu na szybko. Jak to u was wygląda? I jak myslicie, malo czy duzo mu czasu poświęca?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować