Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo wstydliwy problem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny moze to sie glupie wydac ale mi ciagle krew z o***tu leci. Nie wiem czy cos tam peklo mi w srodku czy co. Wystarczy ze puszcze za przeproszeniem glupio piszac baka. To juz czerwona plama zostaje. Nie boli mnie tam. Tak samo jak siku zrobie to przy okazji z tylu sie wycieram i jak zwykle krew. Nie mam hemoroidow. Bo hemoroidy slyszalam ze bola. Czy to moze byc jakies uszkodzenie jelita? Prosze tylko nie nasmiewajcie sie. Nie pojde z tym do lekarza bo sie wstydze. Nikomu o tym nie mowilam z nadzieja ze to przyjdzie. Niestety od paru tygodni nie przechodzi.

Gość gość
chyba jednak hemoroidy- to nie zawsze boli. Czasami przy "drobnym wysilku" jakim jest robienie kupy i spinanie miesni naczynkio peka i stad krew. Tez tak mam po ciazy.

Gość gość
A trzeba to jakos leczyc czy samo przejdzie? Dziekuje ze odpisalas

Gość gość
Porozmawiaj o tym z ginekologiem. Ja miałam hemoroidy i też się wstydziłam ale w koncu pogadałam o tym z lekarzem i poradził co robić.

Gość gość
Ja mialam dokładnie to samo, to nic poważnego. Nie martw się.

Gość gość
Hemoroidy powiedz ginowi przy najblizszej wizycie lub wez czopki ale speawdz jakie mozesz?

Gość gość
A krew jest jasna czy ciemna? Czy gdy się wypróżniasz to krew jest na stolcu? Musisz powiedzieć lekarzowi bo to nie jest normalne. Miałam hemoroidy i była krew ale bolało mnie przy załatwianiu się. Nie mam zamiaru cię straszyć ale musisz to sprawdzić -tym bardziej że to już tyle trwa.

Gość gość
To najprawdopodobniej hemoroidy. Duża cześć cięzarnych tak ma i dla ginekologa to żadna nowość. Nie leczone mogą przejść w stan zapalny i wtedy to jest ból. Wszelkie badania itd. to dopiero może być wstyd. Samo nie przejdzie.

Gość gość
Hemoroidy to częsty objaw przy ciąży, sama takie miałam. Idz do specjalisty. Ja byłam u http://www.krefft-laser.pl/ i szybko je wyleczyliśmy.