Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floow

Jadowite forum

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
ja miałem być pierwszy wymieniany :O

Gość gość
Najszybszy w mieście jest w zmowie z Ppp i podszywają się pod innych

Podaj jeszcze numer mojego buta. :D :D Na jakimś temacie. Na jakim? heheheh Konkretnie, albo spieṛdalaj do nory, z której wypełzłeś pomarańczowy śmieciu. :O

Gość gość
zdradzasz się skunksie w każdym poście nie masz pojecia co bełkoczesz, ten tekst o wykropkowaniu a potem o usunieciu świadczy o tym, że nawet nie masz bladego pojęcia jak to głupie forum funkcjonuje wniosek?? nowy przeleciał c***anienke, a ty p**do wymyślileś sobie sposób na zemste

Jak tak się mną interesujesz, to trzeba było zrobić zrzuty ekranu. Poj̣ebie nie piszesz przecież tu od wczoraj. Jak chcesz mi robić gṇój, to się chociaż odpowiednio przygotuj. A nie srasz tematami, które dotyczą poważnych spraw a ty ****agatelizujesz przez swoje zachowanie...

Gość Najszybszy w mieście
Nowy przestań no :O jestem w zmowie i już

Rozbawiłem cię? Super. :) Nic nie "kropkuję" Wszystko co nie poleciało przez modełle można sobie poczytać. Masz jakieś urojenia, czy to po prostu okres? Jutro jak tu zajrzę chcę widzieć siedem tematów o Nowym w mieście pedofilu a teraz się oddalę, bo walisz mi rybą :O 🖐️ x Naj, jak tak to tak. :( Tylko zapnij rozporek a będziesz spiskowcem pierwsza klasa ;) 🖐️ Dość widzenia :) 🖐️ Miłego dnia, mimo wszystko ;)

Gość gość
Nowy zlał słodką słowiankę i teraz ta się mści. Zakochała się dla odmiany w kresce i tu znowu porażka. Majle niby od niego wcale nie wyszły spod jego ręki. Istny kabaret.

Gość gość
Kreska zaprzeczył..... że to on pisał meile :D Ktoś niezle ściemnia :*

Gość gość
układają się na @ a wy to łykacie pelikany.

Gość gość
Źeby to byla jeszcze jakaś ladna laska. Slowiana? Spalone blond klaki, 20kg nadwagi, zalana twarz i kark, kiedys wrzucila foty na forum. Prawdopodobnie zalala sie w trupa, ale szybko usunieto zdjecia bo miala hejty. Obleśna. Nudzi sie bo chlop za granica. Zreszta majac taka babe u boku sam bym uciekl. Potrzebna Nowemu jak piąta noga.

Gość gość
jeszcze w dodatku ma zeza:-D wiele razy pisala "moje lecace oko na maroko", to nie trudno sie domyslec o co chodzi. niezly z niej tucznik roztyty po 3 bachorów. potrzebna nowemu jak kula u nogi:-D

Gość gość
Ma dwoje dzieci :)

Gość gość
Gromowładna tobie wiecznie coś się nie podoba. :O A to poj/ebani a to ma za krótką nogę. Wiecznie coś. Wypier/dalaj jak coś ci się nie podoba na swój temat. Tam go sobie uplastycznij, by był doskonały.

Gość gość
20.45