Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leti24

napisać do niego?

Polecane posty

Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że doradzicie mi co robić. Pisząc krótko rozstałam się z facetem 1,5 miesiąca temu,w sumie to była jego inicjatywa, przez ten czas mieliśmy sporadyczny kontakt, pisał, ze żałuje rozstania, że tęskni, ale kiedy juz miało dojśc do spotkania to nagle wymawiał się brakiem czasu. Pomyślałam, że nie bede się do niego odzywała, dam mu czas, aby zatęsknił, zrozumiał, jednak od naszego ostatniego kontaktu minęły już ponad 2 tyg a on milczy ;( Dodam, że podczas ostatniej rozmowy przez telefon zaproponował spotkanie, wstępnie się zgodziłam, jednak od tego czasu się nie odezwał. Czy mogę napisać do niego niezobowiązującą wiadomość, co słychać itp? Co zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość gośćula
olałabym ,to jakiś labilny typ,sam nie wie czego chce,odpuść i nie pisz.

Gość gość
Nic bym nie zrobiła więcej, gdyby mu zależało nie byłoby rozstania, ot cała prawda. Sam nie wie czego chce, jakiś niestabilny emocjonalnie typ. Milczy bo mu nie zależy.

Gość gość
olej jak on Ciebie, jak bylam z bylym a on sie przez jakis czas nie odzywal (jak przyznal pozniej tak mialo wygladac rozstanie z jego strony, bo wiedzial ze bede mu lamentowac i blagac zeby sie ze mna nie rozstawal) to ja do niego non stop pisalam czemu sie nie odzywasz itd, on mi sie w twarz az smial jak sie z laski potem w koncu ze mna spotkal ze to definitywny koniec bo ma mnie dosc mimo ze jak to mowil kochal mnie :-D

może macie racje, lepiej sobie odpuscić.... naprawdę nie rozumiem zachowania niektórych facetów, że niby to kobiety nie wiedzą czego chcą, a jak przychodzi co do czego to facet jest niezdecydowany! ale wiem ze najgorsze co można robić w takich sytuacjach to własnie błagać o powrót, to podobno jeszcze bardziej zniechęca ... najgorsze jest to, ze pomimo milczenia lajkuje moje zdjęcia na facebooku, co za typ

Olej. Facet chyba Cię traktuje jak "z braku laku, dobry kit". Gdy nie ma nikogo lepszego to tęskni, jak ktoś inny się pojawi to milczy. Proste. A jak spytasz dlaczego milczał, powie że był zapracowany. Olej.

Gość gość
ja mysle ze moze sie spotykac z jakas inna i stwierdfzil ze gdyby z nia nie wyszlo to albo bedzie z toba albo bedzie szukal dalej a ciebie bedzie mial tylko wiadomo do czego. znudzilas mu sie po prostu, moze gdzies poznal kogos zauroczyl sie i stwierdzil ze jakos musi zerwac. mysle ze faceci nie lubia zakanczac zwiazkow normalnie rozmowa bo to debile niedorozwinieci, wiec czego od takich mozna wymagac? szkoda sil i nerwow. daj sobie z nim spokoj, na pewno ladna, fajna i inteligentna dziewczyna z ciebie wiec szybko znajdziesz porzadnego chlopaka. jak juz go znajdziesz i bedziesz mijala bylego to spojrz na niego spod byka ze skwaszona mina, na two usmiech nie zasluguje takie s****wo. :-)