Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyście cofnąć sie w czasie? Jeżeli tak to do jakiego roku?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie:)

Gość gość
Trzy lata wstecz. Syna bym przestrzegła przed wyjściem z domu i by nie poznał tej pazernej szmaciary :-(

Gość gość
hehe, ja bym chciała do końca lat 80. albo do lat 90. Dzieciństwo było najlepsze!

Gość gość195
Ja bym chcial wrocic na pierwszy, drugi rok studiow. Ale majac w glowie to, co mam teraz, po wielu juz latach. Powalczylbym o pewna cudowna osobe...

Gość gość
oj ludzie, skonczcie zyc marzeniami i hipotetycznymi sytuacjami, tamten czlowiek po X latach jest juz calkiem inna osoba, zreszta skad wiesz jakby Ci sie zycie z ta osoba ulozylo? skupcie sie na tym co jest tu i teraz.

Gość gość
Pomarzyć każdemu wolno :-)

Gość gość
Dlaczego nie można cofnąć czasu? :-P miałabym kilka pomysłów, co inaczej zrobić :-)

Gość gość195
Moje zalozenie przyjmuje, ze to tylko ja sie cofam, a caly swiat jest taki jak teraz.

Gość gość
Jak ktos wyzej napisal- do czasow szkolnych. Wybralabym inna szkole. Z tym rozumem a nie sieczka.

Gość REMS
Do 2011, wtedy nie poznalbym jej i moje życie choć samotne byłoby szczęśliwsze.

Gość gość
Rok 2011. Pilnowałabym bratanka żeby brał leki i o siebie dbał. Nawet kosztem awantur w rodzinie i jego niezadowolenia. Może dzisiaj by żył.

Gość gość
Smutno się zrobiło... naprawde szkoda że czasu się nie cofnie.

Gość gość
gość dziś Dlaczego nie można cofnąć czasu? jezyk.gif miałabym kilka pomysłów, co inaczej zrobić usmiech.gif x Może właśnie dlatego, bo każdy miałby kilka pomysłów, co inaczej zrobić, na czele z kryminalistami, politykami, że zrobiłby się taki bałagan, że wszystko i wszystkich szlag by trafił.

Gość gość
do pierwszej liceum, wybrałabym tak samo jak ktos wyżej inna szkołę, zgodnie z moimi zainteresowaniami i powołaniem chciałabym mieć 16 lat byłam wtedy śliczna,niespotykanie zgrabna, faceci gapili sie na mnie, cała ulica sie na mnie patrzyła moja przyjaciółka też była piękna jak miss wenezuela , miała takię zęby piękne i lśniące jak gwiazdy hollywood teraz mam 40 lat :) zwykła kobieta teraz jestem w tłumie,dzisiejsze dziewczyny w porównaniu do nas z tamtych lat to nie sięgają nam do pięt, dzisiejsza ładna dziewczyna w naszych czasach uchodziłaby za przeciętną chciałabym wrócić do tamtych lat i mieć taki rozum jak teraz :) miło powspominać

Gość gość
2009

Gość gość
do lat szkolnych, do ósmej klasy szkoły podstawowej, poszłabym do zawodówki albo technikum a nie do liceum ogólnego po którym nie ma żadnego zawodu :( bym się uczyła języków i zaraz po skończeniu zawodówki spieprzała za granicę do pracy żeby godnie zarabiać... a tak życie zmarnowane, studia śmieciowe skończone, bo wtedy była taka moda, że każdy musiał mieć studia, a i tak pracy nie mam teraz :( szkoda że człowiek nie może cofnąć czasu, że nie miał 15 lat temu tego rozumu co teraz, był młody i głupi, rodzice też nie pomogli, sami pchali na studia.

Gość gość
Nie chciałbym, bo patrząc na siebie sprzed kilku lat to sam bym musiał sobie wyje/bac w ryj :classic_cool: