Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak z którym się spotykałam spotykał się też z inną

Polecane posty

Gość gość

Poradźcie mi co robić w takiej sytuacji. widywałam się z pewnym chłopakiem dwa miesiące i ostatnio dowiedziałam się że przez ten czas spotykał się też z inną dziewczyną. ani ja z nim ani on z tamtą dziewczyną nie są jeszcze w związku. mówi że już chce być z jedną kobietą że nigdy nie będzie z tamtą dziewczyną i chce ze mną stworzyć związek. nie wiem czy mu ufać po takim czymś? gdybym była z nim w związku to zakończyłabym tą znajomośc a tak to nie wiem czy dawać mu szansę...dodam że on ma 29 lat

Gość gość
Zobaczysz co czas przyniesie, natomiast z zaufaniem będzie trudno w takim związku, już na początku cie rozczarował, każda kobieta chce być wyjątkowa, mężczyźni potrzebują więcej czasu żeby się zaangażować, wiec może jest z tobą szczery, najlepiej gdybyś spotkała ją i jego przy jakiejś okazji i poobserwowala go, apewnie

Gość gość
Sama musisz to wyczuć, ja bym jednak spróbowała.

Gość gość
o to chodzi że mnie rozczarował i strasznie się zawiodłam. nie spodziewałam się że może spotykać się jeszcze z inną

Gość gość
kobiety robią podobnie... :( sam tego doświadczyłem tyle że ja z tamtą sypiałem :( i myślałem że jesteśmy razem... ale myśleć to ja sobie mogłem.

Gość gość
wypowie się ktoś jeszcze

uważam, że to nie Ty powinnaś teraz zabiegać. ja bym nie zaufała, zawiódł Twoje zaufanie na samym początku, a to właśnie początki są najistotniejsze w budowaniu fundamentu znajomości, przyjaźni, związku. skoro spotykał się jeszcze z drugą, to znaczy że nie byłaś dla niego najważniejsza, więc nie łudź się, że teraz wskoczy Ci w ramiona i będzie słodko jak w bajce. przy pierwszej lepszej okazji dostanie bodziec, żeby zarywać do innej i to zrobi. szczególnie jak chcesz mu dać drugą szansę, to będzie wiedział że powie Ci jedno dwa naiwne słowa wytłumaczenia, słodka mina i jesteś jego. nie warto.