Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiegowosc?

Polecane posty

Gość gość
ja piertole:D xxx' szedłem sobie ulicą (piskorzową) i mijałem sklep wielobranżowy (lambada, piskorzowa 3/9, miła obsługa i konkurencyjne ceny jak również promocje) ale zabolały mnie nogi więc zadzwoniłem po taksówke (cosmic taxi - wynajem limuzyn) która za pół drmo odwiozła mnie do domu. kiedy chciałem otworzyc drzwi okazało sie, że zgubilem klucza (śłusarstwo u benka). byłem potwornie zmęczony ale nie miałem jak zamknąć drzwi bo benek czekał z założeniem nowego zamka na dostawe (drzwi, zamki i systemy antywłamaniowe "ZOMO sp. z o o") zadzwoniłem więc do firmy ochroniarskiej (bMO. sp z oo) bo bałem sie, że ktoś podprowadzi mi bawełniane skarpetki (racica spółdzielna społeczna) . to był cięzki dzień i od razu mi lżej że sie tym z wami podzieliłem

Gość gość
Moja firma współpracuje w kwestii księgowości z firmą zewnętrzną. Wybraliśmy Prawo i Podatki www.prawoipodatki.com. To kancelaria księgowa znajdująca się w Lublinie. Profesjonaliści w każdej mierze.

Gość gość
możecie sobie wybrać taką księgową jak w - Żuchowska Barbara z sądu rejonowego w Toruniu (fakt to budżetówka). Najwyższa Izba Kontroli-NIK, w wystąpieniu pokontrolnym z 2013 roku -podane do wiadomości publicznej, napisał, że w jej oddziale używano programu księgowego FIN, niezgodnego z ustawą o rachunkowości przez ok 10 lat.. TAK 10 lat!!!!!!! Główna księgowa a nie wiedziała, ze istnieje taka ustawa? nie konsultowała się ze swoimi pracownikami w spr. działania programu???/ o czym to świadczy-braki w komunikacji a takie stanowisko zarządzające???? czy wiedziała a olała temat......pewnie siedzi i pierdzi w stołek i takie byki robi. a kaske dostaje. tylko od kogo...? i za co? jak widać nie nadaje się a robi to co robi. pewnie bez właściwego wykształcenia. zresztą pani kierownik Bendlin Wisława nie lepsza, tłumaczy się jak dziecko, wesołych świąt.

Gość gość
o żuchowska i ta druga, nie wiedziały że program komputerowy ma pomagać w pracy....i ma to być udogodnienie. a nie tylko wklepywanie...ha ha ciekawe co zrobiły po przeczytaniu opinii NIK....?(do postu 2 wyżej)

Gość Maria Inpakto Sp zoo
Dzięki wielkie za linka do kancelarii in-nova.pl, bo właśnie szukam czegoś takiego. Niby mam małą, bo jednoosobową działalność gospodarczą, ale sama z księgowością sobie nie poradzę. ;)

Gość gość
mi księgowość prowadzi firma z Lublina www.prawoipodatki.com

Gość Ania

Polecam biuro Brogedon z Warszawy. Świadczą usługi finansowe, księgowe jak również podatkowe. Mają duże doświadczenie i wiedzę.