Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka jest porj****a

Polecane posty

Gość gość

moja matka jest porj****a

Gość gość
w ogóle po co po/je/bane baby rodzą dzieci i zatruwają im zycie ? jak jakaś jest nienormalna to niech nie rodzi, wolałabym biedną matkę ale normalną na prawdę pieniądze nie mają znaczenia jesli chodzi o wychowanie dziecka bo jeśli ktoś jest dobrym rodzicem to wychowa wspaniałego człowieka nawet w kawalerce i z pensją z biedronki to nie ma znaczenia moja matka nie ma klopotów finansowych, jest wscibska, zlośliwa, wredna, nie pomogła mi nigdy finansowo ale ok nie o to chodzi, nie chce to nie chce i jej sprawa, mam to gdzieś ale ona nie wspomaga mnie dobrym słowem tylko jeszcze mi zazdrości jak cos mi się powiedzie, dołuje, poniża , wyciąga ode mnie informacje po to żeby później wykorzystać to przeciwko mnie .Źyczy mi źle, nawet jakby mogła pomóc to nie zrobi tego bo mówi że jej pieniędzy nikt na srebrnej tacy nie przyniósł a sama drapnęła spadek mojego ojca i obkupiła się we wszystko . jak byłam młoda to też mnie niszczyła,mówiła że jestem głąbem i po co się zalęgłam itd z przykrością stwierdzam że nie kocham tej kobiety. Czy jest to możliwe że można nie kochać własnej matki bo jest zawistną jędzą ? czy może ja kocham tylko nie zdaję sobie z tego sprawy, jak myślicie ?