Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybijcie mi z glowy

Polecane posty

Gość gość

blagam wybijcie mi z glowy kupienie okularow przeciwslonecznych za 180 zl, bylam u optyka i strasznie napalilam sie na jeden model i teraz siedze jak na szpilkach zastanawiam sie czy nie wstac i nie pojsc po nie ALE JAK TRZEBA BYC GLUPIM? ZEBY TYLE PLACIC ZA OKULARY PRZECIWSLONECZNE

Gość gość
napal się na seks a nie na okulary, po seksie jest orgazm, to będzie Twój pierwszy seks kotku?

Gość gość2
Moge ci kupic :)

Gość gość
ja pierdziele, az sprawdzalam czy przez przypadek nie umiescilam tematu na erotycznym, ale nie wiec skad tu tyle zboczuchow? ;) chce tylko, zebyscie uswiadomoli mi, ze kupienie okularow przciwslonecznych za 2 stowki to glupota

Gość gość
lepiej kup sobie wibrator kotku, z wibratorem nie zajdziesz w ciążę

Nie jest to głupota wręcz przeciwnie, kupienie okularów przeciwsłonecznych za 20 zł to głupota bo one w ogóle nie chronią przed filtrem UV, dobre okulary muszą kosztować.

Gość gość2
Nie, to nie jest glupota. Sam mam ciemne okulary za 600 € bo uwielbiam ciemne okulary.

Gość autorka tematuy
Wiem, ze dobre okulary przeciwsloneczne kosztuja. Sama mam juz jedne od optyka i wiem, ze byla to dobra inwestycja. Oczy sa dobrze chronione itp. Ale z racji tego, ze mam juz jedne nie potzrebuje tak naprawde drugich. Poprostu chcialam cos zmienic. Spodziewalam sie wydatku ok 100 zl, ale na litosc boska nie 180 heheh ;) Tym bardziej ze sa to okulary a'la aviatory czyli sa dosc delikatne i boje sie tego. Narazie mi nie pomagacie ;)

Gość gość
Widziałaś kiedyś jak 180 zloty pęka pod podeszwa? Jak nie to nie chciej tego sprawdzać :)

Gość gość
widzialam ;) jestem okularnica i mialam w swojej kolekcji drozsze oprawki ;)

Gość gość
O, to jak już jesteśmy przy tym temacie to moglibyście mi wybić z głowy chlopaka? On jest przystojny, wysoki, ogarnięty a ja jestem nikim niska, brzydka, głupia, rzuciłam studia, bez pracy, bez znajomych.. a mimo tego wciąż nie mogę się go wybić z głowy..

180 zł to nie jest dużo za okulary przeciwsłoneczne. zalezy jeszcze jakiej firmy. ale jezeli tak do tego podchodzisz to nie kupuj, bo jak kupisz to po minucie już będziesz żałowac