Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alergia u 16 msc dziecka pytanie

Polecane posty

Gość gość

witam synek od ok pol roku ma suche czerwone policzki,lekarz dopiero terz dal skier do alergologa ale wizyta dopiero w lipcu.czy ktos moze mi podpowidziec jakie skladniki uczulaja ?powoli odstawiam dziecku niektore rzeczy ale jest ciezko by synek uwielbia jesc ,zaczelismy od mleka kupilaM nutramigen ale wypil juz puszke a policzki nadal takie same,odstawilam kaszki mleczne i przeszlismy na ryzowe,nie podaje tez mu teraz sokoe owocowych herbaty rumiankowej i tydzien czasu nie jadl chleba ale to nic nie dalo;(

Gość gość
witaj. mam ten sam problem. policzki zrobily sie suche i lekko zaczerwienione. u babci napila sie soku z pomarancza i wtedy zaczely sie problemy. my mamy wizyte na czerwiec u alergologa.zobaczymy co powie

Gość gość
Zdecydowanie skonsultuj sie ze sprawdzonym alergologiem. Ze swojego doswiadcznia mogę polecic ci http://larmed.pl/, lekarze stamtąd sa naprawde fachowi, na pewno pomoga

Gość gość
W lipcu!? Zdecydowanie trzeba iść jak najszybciej. Spróbuj tutaj: www.vital-medica.pl. Przyjmują tam podobno wspaniali, doświadczeni lekarze. Kompleksowo zajmują się chorobami alergicznymi. Moja koleżanka wykonywała tam testy alergiczne i bardzo chwaliła personel i ich organizację pracy.