Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja rozmowa z kobieta

Polecane posty

Gość gość

cotakas smutna :)/ a to akurat nie Twoja sprawa cos ty jak najbardziej moja doradzę ci cos ciekawego może nie sądzę ale dzieki :)i jak ci mija dzien :)moze popiszemy cos ? nie chce mi sie za bardzo aa heh. nom szkoda troche wydaje Ci sie nieprawda bardzo duża szkoda daruj se, piszesz do tylu dziewczyn ze zaraz znajdziesz inna xd co ja pisze do tylu dziewczyn ha ha , pisac mozna tylko gorzej z za angarzowaniem z waszej strony ;p dziwisz sie?XD no pewnie a czemu miałbym sie nie dziwic ;p? haha he he :)ja bym był szczęśliwy gdyby do mnie pisało kilkanaście kobiet ale to sie nie stanie xd ha ha kiedyś to nastąpi zobaczysz jeszcze moze w nienajblizszym czasie ale kiedys tak ;p taktak a ty jak masz juz swój czas ;p? ee ;p wsensie ze pisze kilkanascie osób by cie poderwac ? o co Ci chodzi? 16 godz. temu ehhh dobra chciałem tylko normalnie popisać około godziny temu ładne masz piersi ci powiem hehe ;p Czy wszystko w porządku z Twoim zdrowiem psychicznym? hehe :)nerwowas nie, po prostu takie teksty sa chore chore to jest niebyc dziewica rozumiem, ze nia jestes zastanawiam sie czy jesteś czy nie a co Cie to obchodzi? no jak to co poprostu ciekawość ;p a piersi masz ladne i to jest komplement a nie ze chory tekst ;p z takimi tekstami se wal do kkogos innego, nei do mnie czyli dziewica ale to dobrze fajne sa dziewice :)szanuja sie conie weź skoncz i wyjd oo jakie słodkie zdjęcie masz z języczkiem ;p mówie, skoncz a tak pozatym cie kojaze . ale dobra skoro nie chcesz pogadac to łąski bez istebna to dziwna kraina . narazie no nie chce, pa wrednas narazie nie nie wredna tylko masz gdzies wszystko no, dokladnie ;d i jestem szczera, jak mnie ktos wkurza to z nim nie pisze, proste he he no no widocznie masz zawysoka samo ocene oczywiscie, znaam swoja wartosc i sie do niczego w yzciu nie zmuszam no czyli lecisz na wyglad ? CZŁOWIEKU, W*******Z MNIE, WIEC NIE CHCE MI SIE Z TOBA PISAC, NIE MAM CZASU DODATKOWO BO SIE UCZE, NARKA. etam niemasz uczyc . no ale cóz nasile niema co traktujesz jak traktujesz ludzi czesc zranilas mnie spok

Gość gość
w burdelu wiecej chyba uczuc bedzie? nawet zakase

Gość gość
Dziwne, że tak długo z Tobą gadała. Ja po takich tekstach i poziomie intelektualnym od razu być Cię olala.

Gość gość
ta widac ze wy tylko olewacie czemu niejestem kobieta wszystko bym mugł robic i by było dobze nieuczciwe jest zycie!!!!!!!!!!

Gość gość
Kup słownik, bo takie byki robisz, że nie da się z Tobą pisać. Więc nie dziw się, że Cię olewaja, bo raczej żadna nie chce rozmawiać z idiota.

Gość gość
w d***e mam ten zarypany slownik wszyscy tak samo zdechniemy bede samotny trudno , staralem sie niemacie prawa jeczec ze jestescie samotne!

Gość gość
Lepiej byc samotnym niz z idiota-analfabeta.

Gość gość
oceniasz po pozorach . analfabeta jak chcesz nie idiota

Gość gość
Wybacz, ale żeby nie przyswoić podstawowych zasad języka, z którym obcuje się od urodzenia to jednak trzeba być idiotą.

Gość gość
nie poprostu cie to nieciekawi

Gość gość
he he,dobre. wiadomo że nic na siłę..i nikogo nie można zmuszać. ale zaintrygowałanie ta ".Istebna".sisi

Gość gość
Jesteś żałosny... Nie dość, że p********z trzy po trzy, to jeszcze się chamsko narzucasz. Najgorszy typ faceta - nie wie co powiedzieć/napisać, ale i tak napisze, a potem będzie biadolił, że to zła kobieta była.

Gość gość
e tam..dziwni jesteście,a ja bym tak pogadała..bo całymi dniami nie mam z kim gadać..a straszna gaduła jestem.sisi.

Gość gość
Nie ciekawic to może Cię polska literatura okresu średniowiecza, ale znajomość podstawowych zasad języka ojczystego jest KONIECZNA. To nie kwestia zainteresowań tylko nie bycia ignorantem, mającym choć coś w głowie. Jeśli nic sobą nie reprezentujesz to nie licz na to, że znajdziesz kobietę, która Cię zechce.

Gość gość
wd***e mam wasze zdanie jaki musze byc bede jaki chce byc !!!

Gość gość
bądz sobą i tyle sisi&

Gość gość
nie wiesz jak się gada z kobietami,ale młody jesteś jeszcze się nauczysz,ale Ci poradzę na przyszłość nie pieprzy się o innych laskach jak starujesz do konkretnej ,chyba że do idiotki ale o takich nie pisze,nie gadasz o jej cyckach itd. musisz być na poziomie i z wyczuciem wtedy nie będziesz olany

Gość gość
hym wiec tak o inych moze racja ale wysłałem to 26 letniej kobiecie i stwierdziła ze tamta kobieta byla głupia .ehh moze ocyckach sie niegada ale cowtym dziwnego ehh zobaczy sie , ja nigdy niemialem kobiety nieumie zwami rozmawiac poprostu 21 lat

Gość gość
Koleś jesteś tak beznadziejny, tak głupi że chyba nawet w ryj bym ci nie naplula

Gość gość
Eh hehe...? Czy ty jesteś z chlewu czy z meliny? Jesteś plodem alkusowym?

Gość gość
nie ,nie była głupia tylko wyczulona na głupie teksty,a ta 26latka tak powiedziała bo widocznie Cię lubi,pozdrawiam wszystkie prymitywne niunie powyżej

Gość gość
ej no dajcie mu spokój..dzieciak sie uczy..bądzcie tolerancyjni..i bez chamskich odzywek.sisi

Gość gość
ps,fakt autorze ze autor nie powinien pisać kobieta na temat jej biustu,ale wierzcie mi do mnie na priv przychodziły 100 gorsze texty.wiec ten powyżej..pisze nieswiadomy ,tego jak jest odbierany młody jest i tyle. ważne że nie robi tego z premedytacja jak poniektorzy.sisi

Gość gość
oczywiście on ma dobre intencje i jest tysiąc razy lepszy od małych suczek które mu dokuczają

Gość gość
ojoj joj bez ładu i składu to moje pisanie,ide dalej..pa:-)sisi.

Gość gość
szczerze pleciecie , obiust nie miala prawa sie obrazic a jak chce to sie niech obraza wedlug mnie to komplement , i tak racja wole glupia niunie która mnie bedzie kochac niz madra bez serca myslaca ze jutro bedzie iny i iny .. nikt niejest idealny i se bede jaki jestem znajde se 15 latke albo 30 i bedzie zarabisci :)

Gość gość
jak pójdzie dobrze zrobię inżyniera moze z pomoca kolegi ale jak mi sie uda to haselko typu jestes głupi sa nienamiejscu bo niema najmniejszej takiej opcji , zrobie sobie z oczmi porzadek operacje fryzure sobie zrobie jak nieteraz to zapiec lat sobie znajde 18 i pojedziemy sobie na karaiby jak wojny niebedzie a jak bedzie to trudno moze przynajmniej sie nawruce do boga i zgine jak chrzescijanin

Gość gość
noi zatkało :),moze i jestem jaki jestem ale widze jacy sa ostatnio polacy i to bardzo dobze !siedzicie na zapyziałych forach i czekacie ze sie cos zmieni w waszym zyciu g****o sie zmieni bez wyjscia na ulice i usuniecia obecnej władzy moze i krew sie poleje ale to jest konieczne ! tacy oto inteligenci a zaden niema jaj zorganizowac miedzynarodowego protestu zaden niema jaj by powiedziec zmienimy prawo calkowicie ! aa i odnosnie ludzi to widze tendencje ze jeden nadrógiego wyjezdza czyli podziały czyli bardzo mozliwe zeby wybuchła wojna domowa podczas takiego przewrotu ale to jest konieczne . mi w zyciu tylko brakuje kobiety do szczescia nic wiecej puki co niepotrzeabuje bo wiem ze zakilka miesiecy prawdopodobnie zgine