Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszcie szczerze czy znacie kogokolwiek kto ma niezbyt ładne i popsute zęby?

Polecane posty

Gość gość

czy zdarzaja sie jeszcze takie osoby w 21 wieku? czy ylko na wsi mozna spotkac ludzi z brzydkim uzębieniem? czy tylko bezdomni i żule maja brzydkie zęby?? jak zauważacie na codzień? bo ja widze ,że jest coraz lepiej.zwlaszcza mlode dziewczyny do 35 roku zycia maja przepiekne zęby..zadbane i ładne.niekoniecznie licówki i korony.tylko swoje. wiadomo ze bogaci ludzie typu lekarze i prawnicy itd ..nie maja brzydkich zębow..bo mają kase.

Gość gość
NIE.

Gość gość
Trzy moje znajome mają znaczne ubytki w uzębieniu

Gość gość
Jakbym nie miała zęba chociaż jednego z przodu to bym z domu nie wychodziła i kobietą już się nie czuła.

Gość gość
Ja mam brzydki odcień zębów (to mój naturalny), ale od jakichś 10 lat są w pełni zdrowe. Poza tym widuję ludzi, którzy mają naprawdę zaniedbane zęby albo braki w przednim uzębieniu, podczas gdy np. kasa na alkohol w domu zawsze jest. Nie są oni moim kumplami, czy kręgiem w którym się obracam, co nie zaprzecza temu, że ich znam.

Gość gość
Nie mam przedniego i żyję, ale wiadomo że wstawiłam na jego miejsce sztucznego. W wakacje pracowałam przy zbiorze owoców za granicą, żeby mieć kasę na tego zęba.

Gość gość
Ja mam... Naprawilam to co bylo najpilniejsze na reszte mnie nie stac... I predko sie to nie zmieni:-\

Gość gość
Mam 23 lata i do 22 roku życia miałam naprawdę niefajne zęby... Miałam z tego powodu kompleksy i ciągle wydawało mi się, że wszyscy się ze mnie śmieją. W końcu zrobiłam korony pełnoceramiczne Cerec w http://cenker.pl/ . Zabieg był niedrogi, a komfort psychiczny naprawdę duży.

Gość gość
Moja koleżanka ma brzydkie zęby. Nie zepsute, ale to tylko dlatego, że non stop biega do dentysty, bo ma bardzo słabe zęby i co chwile coś jej się dzieje. Miała zakładać sobie aparat ale wypadły jej duże wydatki i poszły pieniądze które miały być na ortodonte.

Gość gość
Ja mam krzywe zęby :( Ale juz się przyzwyczaiłam, i jeszcze w taki sposób że niewiele można cos tutaj zrobić bez wyrywania dwóch zebów, dwójki i trójhki AUĆ Niby mogłabym zrobić licówkę, taką przyklejona do zeba bo mam jednego takiego schowanego (dwójkę) Ale szparka jest mała i nie wiem czy nie wyglądałoby to gorzej? A tak to sa łądne duże zęby, właśnie sa zaduże jak na moją szczękę dlatego się tak zekrzywiły z barku miejsca

Gość gość
No właśnie, zęby to akurat problem, który można łatwo wyleczyć i nie zawsze jest to drogie. Ja na przykład miałam żółte, nierówne i w ogóle naprawdę nieciekawe uzębienie, ale poszłam do http://dentalservice.pl/ i już teraz wszystko jest w najlepszym porządku. :)

Gość gość
Znam sporo ludzi z brzydkimi zębami albo protezami. Bo niby jakim cudem przy zarobkachv marnych ma być ludzi stać na ładne żeby . ostatnio robilam dwie koronki , koszt 1200

Gość gość
Ja miałam straszne kompleksy z powodu żółtych, nieładnych zębów... W końcu zdecydowałam się coś z nimi zrobić, poszłam do http://dentarama.pl/ i już wszystko jest z nimi w porządku, jestem z nich bardzo zadowolona. :)

Gość gość
Mam 23 lata i jeszcze rok temu moje zęby były po prostu paskudne... Nierówne, z przebarwieniami... masakra. Bardzo się tego wstydziłam, ale przemogłam się i poszłam do http://www.makrodent.pl . Teraz już wszystko jest w najlepszym porządku. :)