Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja rodzina nie akceptuje mojego faceta bo ma kucyka

Polecane posty

Gość gość

uwazaja ze to dziwactwo i smieja sie ,ze chlop z kucykiem wygląda jak jakies dziwadlo.. ciagle zwracaja mi uwage ,ze nie przystoi ,żeby lekarz mial kucyka.moj facet jest ortopedą. zgadzacie sie z tym ,że facet z kucykiem to buractwo i wiocha?

Gość gość
tak zgadzam sie facet z kucykiem to c***a

Ja lubie facetów z długimi włosami :P Nie spotkałam się żeby ktoś mówił że "nie przystoi", sporo facetów na ulicy ma kucyka, przynajmniej w dużych miastach, nie wiem co w tym dziwnego. Twoja rodzina jest dziwna, a nie Twój facet :P

Gość gość
facet z kucykiem to satanista albo metal zaden facet z klasa nie ma kucyka pilkarze typu ibrahimowicz jeszcze maja kucyki..:) ale to pedaly.

Gość emik79
A dlaczego facet ma nie nosić kucyka. Powiem tak.Ja mam 36 lat.Do 19 roku zycia nosiłem półdługie włosy.Ściąłem w przeddzień wyjazdu do jednostki wojskowej na pobór.Od czasów wojska do listopada zeszłego roku w zasadzie zawsze goliłem łeb na 3mm.W listopadzie Moja Kochana Żoneczka,namówiła mnie abym zapuścił włosy.Tylko trochę inaczej.Otóż górę mam krótką tj.jakieś 1,2 cm,boki wygolone na 6 mm a tył sobie ładnie rośnie.Już włosy spinam w fajny kucyk.Jest jeden warunek,że o dlugie włosy trzeba dbać.Jesli się przetłuszczają to myć codziennie.Nie należy używać szamponów koncerniaków typu syoss,head and shoulders itd.Te szampony niszczą włosy.Polecam serię biały jeleń lub szampony na bazie pokrzywy.Jeśli końcówki się nie rozdwajają to pod żadnym pozorem nie należy ich podcinać.Można też pić herbatki ze skrzypu polnego i pokrzywy. Powodzenia dla tych co zapuszczają włosy. Wytrwałości.