Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 niewinny

30 lat prawiczek

Polecane posty

Gość gość
Ja poznalam mezczyzne, lat 37, okazalo sie ze jest prawiczkiem. Zakochalam sie w nim i po jakims czasie byl seks. Facet bardzo czuly ale.... niech mi ktos wytlumaczy, dlaczego w trakcie mu opadl i nie doszedl do wytrysku,powiedzial ze jest zbyt podekscytowany. Ale czy to o to chodzilo? dodam, ze jestem ladna i szczupla, i cipke mam ok.

Gość gość
Bo nieużywany sprzęt się niszczy, więc trochę potrwa zanim osiągnie swoją sprawność o ile ją osiągnie.

Gość gość
Tak będzie przedwczesny wtrysk i będzie trudno współżyc na początku, tak było z nami, mój partner miał 35 lat, kochamy się i jesteśmy razem już od roku. W życiu bym nie straciła czystości z prostytutką, poznasz kobietę, nie martw się o to, bądź sobą i pamiętaj że w życiu wszystko się zmienia

Gość gość
No właśnie, może poszukaj jakiś porad jak go trenować, żeby się potem nie okazało, że będzie wytrzysk zanim wejdziesz.

Gość 30 lat niewinny
No może się zgodze z tym że jestem nieśmiały ale tylko w większym towarzystwie i z nieznanymi ludzimi, Kiedy już kogoś znam jestem bardziej otwarty. Właśnie boję się iść do prostytutki bo mogę się zaangażować :( Niestety ale bardzo szybko się przywiązuje. Nie bardzo wiem jak nawet miałbym szukać takiej panny tylko do seksu? Czy nie uraził bym jej taką propozycją? i czy miała by cierpliwość do prawiczka bo w końcu jej chodziło by o dobry seks? Niestety ale mięsinie nie używane zanikają, tak samo jest z penisem, kiedyś jak się masturbowałem potrałem długo wytrzymać od jakiegoś czasu ( od 2 lat) zauważyłem że dochodzę w kilka sekund, Jak byłem u seksuologa zalecił mi właśnie seks i że z czasem się wyrobie znowu.

Gość gość
Z czasem się wyrobisz, ale jak znajdziesz panienkę na seks i ona go złapie i będzie zaraz wytrysk, to ucieknie i znowu będziesz sam, więc sam sobie go trenuj. Proponuję pojechać w lecie gdzieś na panienki obok drogi, choćbyś się zaangażował, to po czasie ci to przejdzie. Ty nie będziesz wiedział co to była za panienka i nie będzie kontaktu, więc ona nie zniszczy ci życia potem.

Gość gość
Nie słuchaj tych bzdur, żadnych panienek, przez pół roku próbowaliśmy z moim partnerem Prawiczkiem i było coraz lepiej, coraz lepiej, aż się chłopak wyrobił i mamy normalnie seks, bzdury, kobieta która cię kocha, nie będzie oceniała i będzie szczęśliwa ze jest pierwszą.

Gość 30 lat niewinny
Jak często musiałbym odbywać taki stosunek aby mój penis wytrzymywał no powiedzmy wystarczająco długo ( sam nie wiem ile to czasu) czy wystarczy jeden raz i to się zmieni? Przypomnę że nic nie wiem na temat miejsc erogennych kobiety przynajmniej w praktyce bo dużo tylko czytałem.

Gość gość
Może jak będziesz miał jakąś na oku, to zacznij go ćwiczyć, chociaż nawet już możesz po trochu, bo ćwiczenia ci na pewno nie zaszkodzą.

Jak będziesz słuchał ich rad to nabawisz się nerwicy seksualnej. ;) Po prostu wyluzuj się, bo jak będziesz myślał tam trzeba dotknąć, tu polizac, a tyle i tyle wytrzymać nic z tego nie będzie. Poza tym napalony facet często pierwszy raz szybko kończy. Nie musi być wcale prawiczkiem. :P Nie słuchaj rad super samców. Będziesz sobą, będzie coraz lepiej. Teraz brakuje tylko kobiety. ;)

Gość 30 lat niewinny
No właśnie brakuje jej, tutaj za granicą niestety poznaje same takie które chcą dobrego seksu. Tak jakby były by bardziej wyzwolone, wiedzą czego chcą od swojego chłopaka, stad mam teraz już taki kompleks. Kiedy byłem w Polsce spotykałem kobiety które cały czas mówiły że to się nie liczy tutaj są jakby tak bardziej szczere te kobiety. Kobiety w moim wieku juz nawet nie chca słyszeć o facecie który był z jedną kobietą a co dopiero z żadną. Wychodze do ludzi i to często, bywam w towarzystwie poznaje praktycznie co tydzien nowych ludzi, nie moge sobie zarzucic że nic w tym kierunku nie robie. Ale jednak ... nic z tego nie wychodzi. Tak jak pisałem wcześniej moje prawictwo promieniuje chyba odemnie :(

Gość gość
A to ile trzeba mieć partnerek ? 5 ? Co to za wymagania teraz te kobiety mają. Ja wolę popełnić samobójstwo niż tutaj tkwić.

Gość 30 lat niewinny
Jedna kobieta tutaj pisała że miała prawiczka, chciałbym zadać pytanie jak twój partner się czuł i zachowywał po takim nie udanym stosunku ? Jakie wsparcie mu dawałaś? Ja bym się chyba okropnie czuł i chyba bym uciekł, a słyszałem od koleżanek że dla kobiet bardzo ważną rzeczą jest komfort w łóżku a facet który przeżywa nie udany stosunek wprowadza dyskomfort. Dużo rozmawiam z koleżankami na temat ich zwiazków i wszystkie mówią jak ważny jest seks, dla wspólnych relacji. Czy wy faceci też tak uważacie?

Gość gość
Bo chcą być zaspokajane, to oczywiste. Jak nie są, to szukają innych, którzy je zadowolą.

Gość gość
Posłuchaj co niektórych i po prostu idź na żywioł.

Gość gość
Olej kobiety. W d***e bym je miał na twoim miejscu. Niech sobie szukają *****czy, c**y je swędzą i potrzebują faceta narzędzia, który będzie je zadowalał.

Gość gość
To ja kobieta od prawiczka. Przedwczesny wtrysk zdarzył się nam raz czy dwa, jak się calowalismy, na początku, on udawał jakby nic ale pewnie bardzo się wstydził, ja też udawalam jakby nic się nie stało. Zadowalalam się seksem oralny. Wogole nie umiał włożyć i bolało go bardzo podczas pierwszych stosunków,więc erekcja znikala, całkiem z nich zrezygnowaliśmy, był tylko oral. Nie chciałam naciskać, żeby się nie znerwicowal, od czasu do czasu próbowaliśmy, tylko kiedy on chciał, i jakoś szło lepiej i lepiej, najpierw bardzo krótko i teraz jest normalnie i fajnie. Czyli właściwie moje wsparcie było małe, nie naciskalam na seks i nie poruszalam tematu, bo wiedziałam że to wstydliwy problem. Olejek dla niemowląt bardzo Ci polecam, na początki.

Gość gość
Same odrzucanie facetów, kpicie, wprowadzacie w kompleksy, a potem dziwicie się, że facet jest prawiczkiem albo nie miał kobiety. Pamiętam jak sam jako nastolatek bez przerwy byłem wyśmiewany przez dziewczyny. Do dzisiaj nie pozbyłem się do was niechęci i obrzydzenia. Dodam że mam 24 lata. Powodem kpin był mój mocny trądzik.

Gość gość
Mialem 32 lata jak straciłem prawictwo właśnie z prostytutką. Nie żałuję.

Gość gość
Też mam zamiar się wybrać w tym roku. Mam 24 lata. Na co mam czekać ? Na zmiłowanie boskie ?

Gość gość
Ruchaj starsze panie niektóre są bardzo chętne zwłaszcza rozwódki

Gość gość
Ja miałem 20 kilka lat i wyru/chałem mężatkę. Potem byłem z nią razem. Od tego się zaczęło...

Gość gość
Z miłą chęcią mogę ci pomóc..

Gość gość
Mam znajomego. 30 lat i prawiczek. Ale nie zamierza szukać żony i chyba też żadnej do seksu. Pogodził się z losem facet.

Gość gość
Opłaca się ru/chać dojrzałe mężatki bo chętnie piją spermę i dają w kakao

Gość gość
gość dziś Z miłą chęcią mogę ci pomóc.. Jeśli masz chęć popisać, zapraszam na mail wkch@wp.pl

Gość gość
Mężatki są super, zawsze mnie mega kręciły, bo są doświadczone, zazwyczaj lubią się ostro ru/chać, mają większe potrzeby niż nastolatki. wkch@wp.pl

Gość gość
Najlepsze takie 35-40 latki na rznięcie. Miałem kiedyś kochankę na telefonie, zaznaczam, że jestem prawiczkiem. Lubiła się ostro grzmocić telefonicznie.

Gość gość
Najcudowniejszym darem dla mnie od mojego męża był fakt, że był prawiczkiem. Byliśmy dla siebie pierwsi.Dlatego został moim mężem. Jest nam razem fantastycznie juz od 16 lat. Zrob z tego swoją wielką zaletę, a nie wadę. Jesteś perełką jakich mało:) PS. A co do "rzemiosla" jakim jest seks, wszystkiego można wspólnie się nauczyć