Gość wipcio Napisano Marzec 25, 2015 Witam mam 21 lat i niebawem mam rocznice ze swoją ukochaną ... jest to dziewczyna na której mi bardzo zależy, z która mam wielkie życiowe plany i z która przez ten rok na prawdę wiele przeżyłem pięknych jak i ciężkich chwil chciałbym zrobić jakąś miła, oryginalną niespodzianke, ale brak mi już pomysłów...jakiś drobny upominek plus spędzić w ten dzień wyjątkowo czas. Chciałbym dodać że mam pewne 2 rzeczy ktore zrobie/kupie a mianowicie pisze do niej list plus na pewno dostanie ode mnie bukiet róż. mam jednak utrudnione zadanie ponieważ w kazda "miesiącznice" dostawała ode mnie kwiatek i spedzaliśmy jakoś razem dzień. Pare miesięcy temu miala też urodziny na które zrobiłem dla niej juz bardzo wyjatkowy jak i oryginalny prezent ponieważ podarowałem jej album z naszą historią poznania w ktorej krok po kroku opisalem nasza pierwsze randki , skopiowałem pierwsze rozmowy i opisałem wiele znaczących dla nas chwil (bardzo polecam taki prezent robi na prawdę ogromne wrażenia ). z góry chciałbym też napisać że na pewno odpada kino ponieważ bardzo często i duzo oglądamy filmów. PS Jestem z oklolic Katowic wiec jeśli macie jakieś fajne sprawdzone miejsca w tych okolicach to proszę podzielcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach