Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krew przy oddawaniu stolca

Polecane posty

Gość gość

przepraszam ze mój obrzydliwy temat,ale kafe nie takie widziało... tak wiec juz którys raz przy podcieraniu tyłka widze krew na papierze,nie wiem czemu,miał ktos podobnie?

Gość gość
Moga. Byc to hemoroidy a moZe nowotwor jelita..,,,, do lekarza!

Gość gość
Jeżeli wydalasz stolec i boli i swędzi cię tyłek to będą hemoroidy a jeżeli tego nie masz co opisywałem możesz mieć coś poważniejszego idź lepiej z tym do lekarza.

Gość gość
hm do lekarza nie pójde na pewno,no własnie nic mnie nie boli,moze po wszystkim ciutke piecze

Gość gość
jak mam pojśc do lekarza? i co przyznać mu się , że z facetem seks analny uprawiam od kilku lat? wstydzę się

Gość gość
spadaj,to wyzej to prowokacja

Gość gość
ja leczę się u proktologa prywatnie kobiety bardzo miła i delikatna, poza tym idź do rodzinnego po skierowanie na kolonoskopie tylko niech ci napisze na skierowaniu że w znieczuleniu ogólnym ja miałam przedwczoraj na żywca i bardzo bolesne i inwazyjne te badanie ludzie krzyczą z bólu, tez miałam krew w stolcu okazało się że jelita mam zdrowe a krew była od hemoroidów

Gość gość
przecież nikt ci nie każe ci się przyznawać do seksu analnego a hemoroidy mogą być od wszystkiego- stresu, nadwagi, tłustego żarcia, predyspozycji genetycznych więc jest wiele możliwości lub jako objaw poważniejszych chorób jelita, raka, układu pokarmowego, tarczycy, nerwicy, jeśli swędzi lub piecze kup sobie w aptece czopki bez recepty np. proctoglivenol mi pomagały, tabletki cyklo 3 forte by udrożnić żyły, maść proktis m doo***tnbiczo, i świetne są nasiadówki a kory dęby, codziennie po 10 minut w wannie przez 5- 7 dni, kore dębu kupisz w aptece mi po tym schowały się hemoroidy całkowicie, jeszcze zamiast stosować proktis m doo******czo co jest bolesne i nie komfortowe robiłam tak że smarowałam czopki tą maścią i aplikowałam na początku rano i wieczorem a i trzeba zmienić dietę na niskowęglową i wysokobiałkową, zero tłustego żarcia, słodyczy, alkoholu, fastfoodów, dużo sportu, relaksu, unikania stresu, ja np. zapisałam się tez na jogę co bardzo relaksuje

Gość gość
do autora/autorki dodam że w życiu nie uprawiałam seksu analnego i też mam hemoroidy, mają je tez moja mama, babcia miała i ciotka, trzeba się za nie wziąść póki to wczesne stadium po potem bedzie gorzej- zewnętrze, wypadanie hemoroidów a potem operacja a dzisiaj jest mnóstwo możliwości by pozbyć się tego g****a od czopków, maści, nasiadówek po krioterapię, gumkowanie i laser, pewnie masz wewnętrzne albo szczelinę o***tu ocenić może proktolog, badanie wstydliwe ale bezbolesne bardziej bolesne dla mnie jest badanie ginekologiczne