Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość felicjanna

Dziwne sny po porzuceniu i zdradzie miałyście coś takiego?

Polecane posty

Gość felicjanna

Cześć, piszę tutaj bo szukam kobiet w podobnej sytuacji do mojej. Facet zostawił mnie dla innej po paru latach wspólnego życia i wspólnych planów. Pewnego dnia oznajmił, że odchodzi do niej i wieczorem już go nie było. Nie muszę tu opisywać, jak się wtedy czułam (szok, ból, strach). Przez pierwsze parę dni praktycznie wcale nie spałam: leżałam w łóżku walcząc z natłokiem myśli (nawet nie płakałam). Ale kiedy w końcu zaczęłam sypiać pojawiły się u mnie dziwne sny. Schemat jest taki sam prawie każdej nocy: jestem w fajnym miejscu i dobrze się bawię, zaczynam się zbliżać do jakiegoś mężczyzny (czasem był to ktoś znajomy z mojego otoczenia, czasem znany np. z filmu, ale NIGDY mój były) np. przysuwam się, przytulam/tańczę jest mi bardzo miło, a następnie ów amant w jakiś sposób podkreśla, że jednak nie jest zainteresowany (np. odsuwa się, ironicznie uśmiecha itd., nigdy nic agresywnego). Czuję upokorzenie i wstyd. Po takich snach budziłam się z lękiem i autentyczną ulgą, że to tylko sen. Pytanie do rozwiedzionych/porzuconych: miałyście lub macie coś takiego? A może dręczyły was jakieś inne sny? Sama nie wiem, co taki sen może oznaczać. Od rozstania minęło pół roku i sny ustały.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować