Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie proszę ocenić co tutaj jest grane :)

Polecane posty

Gość gość

Zaglądam tutaj czasami, i wiem, że jesteście specjalistami od związków :D Tak więc pomóżcie proszę w ocenie sytuacji. Co jest grane, jeśli dziewczyna, którą znacie 2-3 lata a "bliżej znacie" od 6-7 tygodni chce się z wami widywać tylko raz czy dwa razy w tygodniu na seks i to często bez wspólnej nocy a tylko 3-4h seksu + ewentualnie jakiś film w międzyczasie jak starczy czasu? Co do innych form spędzania czasu, to byliśmy tylko raz w kinie(1,5h i szybkie pożegnanie) i raz na piwie(1h i szybkie pożegnanie). Na wszystkie inne moje próby orgnizacji czy propozycji wspólnych wyjść, jestem dość niemiło atakowany argumentami, że organiczam za bardzo jej czas/życie/wolność i że za mało się znamy by tak często się spotykać, że ją osaczam i nie daję wolności i w ogóle to, że ją atakuje i wymuszam zajęcia których ona nie lubi(?!). Wyjść coś zjeść to nie, bo ona nie jada wieczorem (a 3 dni później umawia się z koleżanką na wielkie żarcie o 20:00), pojechać gdzieś na basen to nie, bo coś tam, spacer nie bo cośtam, wspólny wyjazd w góry na weekend też nie bo to za szybko, za krótko się niby znamy itp Słowo klucz to: "za krótko się znamy" ;) Pytanie do Was: Co tu jest grane? Bo nie ogarniam i chyba przez to po prostu się zawinę z tej dziwnej sytuacji, bo nie czuję się pewnie. Niby idealny układ dla faceta, no ale bez przesady jednak.

Gość gość
Aha - jeszcze ponizej kilka faktów, które mogą ale nie muszą mieć znaczenia: 0) mamy dużo wspólnych znajomych, mieszkamy w dość małej miejscowości ale większa niż 10000 ludzi 1) jestem dobry w łóżku(proszę nie komentować) - mogła się o tym dowiedzieć od wspólnej koleżanki 2) jestem mocno przeciętny z wyglądu, ale też nie straszę, szału jednak nie ma, takie 6/10 lub max 7/10, chociaż nigdy problemów ze znalezieniem ładnej dziewczyny nie miałem. 3) laska wizualnie raczej powyżej mojego poziomu, bardzo zgrabna, swietne, duże piersi, dlugie nogi, styl ubierania świetny itp - 8/10 lub nawet czasami 9/10 4) gdy ja jej nie proponuje spotkan innych niż seks, jest dla mnie bardzo miła, po prostu ideał, porozmawia, zapyta jak w pracy itp 5) dziewczyna jest dość inteligentna, naprawdę jedna z bystrzejszych jakie spotkałem 6) ciągle powtarza, że jej na mnie bardzo zależy 7) często mówi, że jestem super miły, bystry, interesujący, przystojny itp, itd. 8) sama z siebie podkreśla, że jesteśmy parą i tworzymy związek tylko za krótko się znamy na więcej(!?) 9) poświęca mi mnóstwo czasu przez internety na Hangout (codziennie do mnie dużo pisze)

Gość gość
Potrzebuje Cię tylko do seksu...

Gość autor wątku
Tyle to się domyślam właśnie, tylko dlaczego brnie w utwierdzanie mnie, że to normalny związek :)