Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie ze moja znajoma kupuje w lidlu nawet okulary przeciwsloneczne?mowie serio

Polecane posty

Gość gość

ona kupuje w lidlu nie tylko spożywcze ale tez dzinsy ,legginsy ..a nawet okulary na slonce... mimo ,że ja stac na wszystko bo dużo zarabia.. zamiast kupic raybany to ona kupuje jakies syfy w lidlu i teraz to samo..mowi do mnie ,że beda niebawem okulary w lidlu i kupi sobie nowe.. ja pierdziele..babka zarabia 7 tysiecy miesiecznie. to dopiero dziwne jest.

Gość gość
nic ci do tego,autorko ,twoja znajoma może sobie kupować co chce i gdzie chce,wredna i zawistna jesteś

Gość gość
i? ja akurat nie rozumiem idei kupowania raybanów. Płacić kilka stów lub jeszcze więcej za produkt, którego wyprodukowanie kosztuje kilka dolarów. Debilizm porównywalny z kupowaniem ajsronów itp. Idiotyczny snobizm

Gość gość
to lepiej kupic lidlowskie firmy auriol za 40 zlotych?? przeciez to napewno nie ma filtrów i jest z chin..

Gość gość
jeśli wierzysz, że raybany z Chin nie są to jesteś jeszcze głupsza niż sądziłem 🖐️

W lidlu teraz mają bardzo fajne rzeczy i tanie. A pamiętaj że tanie nie zawsze znaczy gorsze... A poza tym... twoja koleżanka pewnie nie była by tak bogata, gdyby nie umiała być oszczędna ;-)

Gość gość
jasne ...okulary w lidlu....to tylko biedota kupuje.

Gość gość
Z podsluchanej rozmowy dwóch pań w pociągu: Jedne Raybany mi ukradli, dwie pary zostawiłam, dwa razy usiadłam na nie. Pier/dole, więcej już nie kupuję takich drogich.

Gość gość
Dzięki temu ona spędza wakacje w ciepłych krajach w okularach z lidla, a ty siedzisz w drogich okularach w smierdzacym bloku.

Gość gość
Tylko Polaczki potrafią obrabiać doope znajomym za plecami, wstyd mi za ten kraj :(

Gość gość
a kogo to obchodzi czy wiemy? wazne ze ty wiesz i nadajesz na forum SZUJO!!