Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to są dobre pomysły na pierwsze randki?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja jakos dziwnie się z tym czuje ze facet którego poznałam miesiąc temu ani nie zabierze mnie do kina ani do restauracji, ani kawiarni. Za to pierwsze spotkanie był spacer, drugie spotkanie spacer, trzecie spotkanie przejażdżka rowerowa. Teraz proponuje kolejne spotkanie i też aktywnośc fizyczna na świezym powietrzu:-( My nawet głupiej kawy jeszcze nie wypilismy

Gość gość
Nie wiem ale jako kobieta wolałabym iść na romanyczną kolację niż pocić się na rowerze:-( teraz znowu wymyslił sobie basen:-(

Gość gość
może dyskretnie daje Ci znać, żeś ładna z ryja ale upasiona i wypadałoby coś z tym zrobić 🖐️

Gość gość
:D

Gość gość
Zmień go na takiego, z którym na 1 spotkaniu będzie kawa zapoznawcza, na drugim wino w hotelu + łóżko, na trzecim tylko łóżko w hotelu itp. A tak odnośnie tego, jak ci na nim zależy, to sama możesz zaproponować, że np. leci fajny film, albo coś.

Gość gość
Może to jakis dziwak

Gość gość
Przecież kawa to nudy :o

Gość gość
Kawa to nudy? Zgaduje, ze facet traci na blizszym poznaniu skoro nie potrafi wypic kawy i pogadac

Gość gość
Takimi randkami nie zdobywa się kobiety, można zdobyc jedynie koleżankę🖐️

Gość gość
tylko, że jakbyście mieli tą kawe, kwiatki i kolacyjki to by też wam nie pasiło, bo wam sie w d****h poprzewracało, wtedy byscie to uznały za banał, za prostote, że nic oryginalnego itp i nagle by wam się zachciało głupiego spontanicznego spaceru albo wypadu na wycieczke rowerową, wtedy byscie nagle uznały że to takie fajne, takie interesujące, ekscytujące, a nie zwykła przewidywalna banalna kawa czy kolacyjka 'j'e'b'c'i'e sie na ryj 'księżniczki' 🖐️

Gość gość
ja tam lubię spacery i rower, więc nie miałabym absolutnie nic przeciwko takim randkom. może facet też je lubi, a myśli prostolinijnie i dlatego zabiera Cię na takie wypady

nie widzicie zalet, przecież jak facet wyrwał kobietę na rower, to znaczy że uprawia sport i nie jest typem Ferdka Kiepskiego (który siedzi przed telewizorem i chla piwo), dba o siebie, o zdrowie i sylwetkę, i tym samym chce ciebie zachęcić do aktywności, bo z tonu twojej wypowiedzi bardziej preferujesz siedzący tryb życia, a później się dziwią że im d**y urosły i stały się mniej atrakcyjne, a następnie będą zakładać tematy typu, jaka dieta najlepsza?