Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do pani pt zwolenniczka konkubinatu

Polecane posty

Gość gość
Zwolenniczka,to kiedy teraz zmieniasz cyckonosz?Na wielkanoc?

Gość gość
Uwolnić cycki! Nie noście biustonoszy i będzie po kłopocie :)

Gość gość
Nie skomentuję kwestii zmiany biustonosza, co dwa tygodnie, bo według mnie to ohydne, ale co do kąpieli dziecka zwolenniczka konkubinatu ma rację. Ja swojego malucha przez pierwsze dwa miesiące kąpałam co 5-7 dni, a teraz robię to co 3-4. Oczywiście codziennie myję mu pupę , stopy, rączki, pachy, szyję i buzię. Też ma azs.

Gość gość
Jeden stanik przez 2 tygodnie to mega obrzydliwość, ale niech każdy robi jak chce. Co do kąpueli dziecka - ja moje dziecko przez pierwsze 2 lata kąpałam co 2 dni, ale teraz codziennie, bo biega, brudzi się i poci. Nie widzę sensu mycia mu pach, twarzy, stóp, rąk i pupy wieczorem - to już mogę całość opłukać. Ba, nawet muszę nawilżać skórę po kąpieli mleczkiem, bo mamy twardą wodę w kranie (mamy też domek letniskowy i tam mogę skóry przez tydzień nie posmarować ani razu, bo inna woda jest). Idiotycznie jest podawać jako normę dla zdrowych ludzi osoby z azs albo inną chorobą skóry - im może i zbyt częsta kąpiel szkodzi, ale nie zdrowym osobom!

Gość gość
Jak czytam te komentarze co niektórych i ten temat autorki. Leżę i kwicze ze smiechu:-)))

Gość gość
zwolenniczka jeśli stanik nie jest bielizna (wedlug twoje teorii i ) to do czego to zaliczasz?