Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa ma straszna cere a dalej chodzi na solarium...

Polecane posty

Gość gość

pytam sie jej dlaczego sie tak krzywdzisz? A ona ,ze sie nie znam bo opalone cialo jest super sexi. A ja AHA. Ma straszna cere na twarzy, sine worki pod oczami , czarne brwi a na dodatek jest jasna blondynka i to wszystko wyglada okropnie. A ona,ze opalenizna jest sexi a teraz po tej memarfozie czuje sie naprawde atrakcyjna kobieta. Dzizys czy takie osoby naprawde nie sa swiadome ,ze zle wygladaja a solarium nie jest cool. Dodam,ze ona nie jest nastolatka. Ma przeszlo 30 lat a za wszelka cene chce sie odmlodzic. Podoba Wam sie takie podejscie jakie ma moja bratowa??? Pytam sie wszystkich kobietek ;)

Gość gość
bedzie stara i brzydka i z czerniakiem, who cares.

Gość gość
Jeżeli podoba się w takim "wydaniu" twojemu bratu i ona sama się z tym wizerunkiem dobrze czuje to co ci do tego ?

Gość gość
jesu ma ponad 30 lat twoja bratowa? to już jest dinozaurem i powinna solarium zamienić na kosćiół

Gość gość
opalenizna z solarium jest tandetna, inna niż naturalna

Gość gość
Usłyszała od ciebie, że się o nią pod tym względem martwisz, olała cię, to ty ja też olej. Niech robi co chce.

Gość gość
No wlasnie moj brat tez jej mowil zeby nie przesadzala tak z solarium...

Gość gość
gość dziś jesu ma ponad 30 lat twoja bratowa? to już jest dinozaurem i powinna solarium zamienić na kosćiół x Autorce chodziło o to, że w tym wieku jej bratowa powinna być mądrzejsza i chęć podjęcia działań odmładzających, skierować w innym kierunku.

Gość gość
sztuczna opalenizna a jeszcze w zimie/wiosnie to jest kicz tez mam taka znajoma przez to solarium ma 30 a wyglada na 40

Gość gość
i mysli,ze wyglada mlodo i pieknie :D