Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xiuxiu

czy mam prawo

Polecane posty

Gość xiuxiu

pytanie do Was, czy mam prawo zabronic siostrze meza przychodzic do naszego domu? To osoba lekko mowiac zlego prowadzenia sie, pracuj***adz pracowala (nie wiem, nie utrzymuje kontaktu) w klubie nocnym ze striptizem, utrzymanka starych facetow (nawet takich pod 70tke), styl wypowiedzi i slownictwo odpowiednie do wykonywanego zawodu. Mąż mowi, ze wie, ze ona niewlasciwie postepuje, ale to jego sisotra i nie wyobraza sobie, ze jej nie bedzie goscil w domu. A ja mu na to odpwoaidam, ze nie wyobrazam sobie za kazdym razem znosic jej prostactwa i wulgarnosci, a potem jeszcze dezynfekowac toalete (niewiadomo jakiego syfa moze przywlec)

Gość gość
ty robisz to samo,tyle ze za darmo:D

Gość xiuxiu
wyobraz sobie,ze istnieja kobiety wyksztalcone pracujace glowa a nie tylkiem ;)

Gość xiuxiu
proszę o porady konkretne, bo nie wiem czy stać twardo przy swoim czy też ustąpić mężowi, bo to siostra Nie wiem, ale ja jestem zdania, że ludzi się ocenia nie po tym z kim są spokrewnieni tylko jak postepują, jak działają. Ona jest dorosla, sama wybrała taka droge to powinna się liczyć z konsekwencjami,

Gość gość
nie zgadzaj sie, zreszta nie wstyd mu miec taka siostre??? jeszcze ja do domu zapraszac ? i moze chrzestna dla dziecka jeszcze ? haha patologie nalezy trzymac z daleka

Gość do xiuxiu
niech sie z nia spotyka gdzie chce, ale nie w waszym domu Masz prawo decydowac o tym, kto gosci w twoim domu !

Gość gość
czy swoją własną siostrę też byś tak potraktowała??????