Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilonia

testy ciazowe z jasna druga kreska a starania o dziecko

Polecane posty

Hej pare miesiecy temu odstawilam plastry i wzielismy sie do roboty po poerwszym miesiacu zrobilam test wyszedl negatywny i wrzucilam do torebki po jakims czasie okazal sie dodatni cieka kteseczka jasna ale byla zrobilam drugi to samo cieszylam sie jak glupia ale zaczelam krwawic maz zawiozl mnie szybko do lekarza ale nic na usg widac nie bylo pani ginekolog powiedziala ze testy klamia nawet mezczyzna wychodza dodatnie....plakalam strasznie mysle ze to byla ciaza ale nie dotrwala minely dwa miesiace wlasnie dzis mija termin okresu w pon zrobilam test byla Jakas tam kresunia cien kreski we wtorek powtorzylam znowu to samo....jutro zrobie kolejny test i zobaczymy trzymajcie kciuki

Gość gość
Ale nie odczytuje się wyniku testu po kilku minutach. Pewnie wcale w ciąży nie byłaś.

nie nie ja ten test wrzucilam do torebki odrazu jak pojawila sie pierwsza gruba krecha wiec nie wiem po jakim czasie wyszla ta druga ale ten drugi test byl robiony z zegarkiem w reku i kreska bladzienka ale kreska byla do 5 minut bardzo sie boje ze teraz znowu stanie sie tak samo bardzo pragne dziecka :(

Gość gość
Ja ostatnio miałam dwa dni przed okresem bardzo bladą kreskę, pokazała się po ok 2 min. Jak już mi się spóźniał zrobiłam bete i jest wczesna ciążą.

oby tak bylo jutro bede juz drugi dzien po spodziewanej dacie okresu wiec ta kreska powinna juz byc chyba bardziej widoczna prawda ?jesli oczywiscie bedzie

Gość gość
Tak już powinna być ciemniejsza :) Powodzenia

Gość KKrakowianka
U mnie testy przy drugiej ciąży właśnie tak wychodziły przez tydzień - ledwo zauważalna druga kreseczka właściwie jakby cień którego się dopatrywałam przy oknie - a teraz ten cień ma 5 miesięcy i potrafi głośno dać o sobie znać ;) Myślę że to ciąża i pozdrawiam :)