Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie jest moje zdanie

Nie rozumiem kobiet, które nie szanują swoich teściowych

Polecane posty

Gość gość
gość dziś odrywa przyklejone dziecko od tesciowej:):):):)

Gość gość
Na szacunek trzeba sobie zasłuzyć , nie dostaje się go z przydziału. Nie rozumiesz takich kobiet , bo nie trafiłaś na bardzo zła teściową , widocznie nie jest z nia tak źle. Moja pierwsza tesciowa była ok , nie pałałam do niej miłoscią , miałam do niej pewne ale , ale ją szanowałam i tyle. Do dzisiaj jak jest sprawa dotycząca np. córki to nie ma problemu , żebym do niej wpadła na kawę. Druga teściowa to wredne babsko , wtrącajace się , obrazające mnie i męża , wymuszajace na nas podporzadkowanie się i to była tragedia. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak taki potwór potrafi niszczyc życie , kosztowało mnie to wiele zdrowia. Przez pierwsze 2-3 lata po jej śmierci jesli na ulicy zobaczyłam z daleka osobę podobną do niej to zaczynałam dygotać , to wyobraź sobie jak to było jak zyła. Nawet ostatnio w sklepie była kobitka podobna do niej i w pierwszym momencie zastygłam , a minęło 9 lat jak nie zyje. Ponieważ mąż nie żyje obiecałam sobie , że gdybym poznała najcudowniejszego faceta na ziemi , ale miał taką matkę to natychmiast uciekam , drugi raz bym przez to nie przeszła

Gość gość
Problem dla niej pewnie była synowa rozwódka

Gość gośćzdziwionAaa
Skoro ona nie szanuje Ciebie to czemu Ty masz szanowac ja ? A skoro uwazasz ze szacunek jej sie nalezy bo wychowala Twojego meza, to Tobie rowniez powinien sie nalezec bo urodzilas jej wnuka. Troche masz dziwne podejscie, tesciowa to nie bozyszcze zevy ja wielbic tulko dlatego ze jest matka Twojego meza. Na szacunek trzeba zasluzyc.

Gość gość
nie problemem było to , że byłam rozwódką , bo mąż też był po rozwodzie , to taki wstrętny babsztyl terroryzujacy wszystkich wokół , cała rodzina jej się bała , jej wrzasków , wyzwisk

Gość gdyby synowa nas szanowala
To pewnie dzis bylo dobrze, ale ona tylko chciala wiecej i wiecej. Zamieszkala u nas i zazyczyla sobie zeby jej gore wyromontowac zeby juz na nich dom przepisywac. Ja jej powiedzialam, ze mam jeszcze jedno dziecko a ona, ze co z tego skoro to ona dala mi wnuczke. Dzien w dzien sie darla w domu a to na syna, a to na mnie a to na mojego meza bo powiedzielismy, ze domu na nich tylko nie przepiszemy a na zadne remonty kasy nie damy. W zeszlym roku syn sie z nia rozwiodl na szczescie, co za kobieta to byla to brak slow, ale ona so nikogo szacunku nie miala do wlasnej matki mowila stara krowo i takie tam. Normalna nie byla, dziecka tylko szkoda no zle trudno matki sobie nie wybralo.

Gość gość
gośćzdziwionAaa dziś No chyba cie przygrzało , dla tesciowej rodzi się wnuka???? A pytała się czy tesciową w ogóle interesują wnuki??? czy chce je mieć bądz nie mieć??? ty chyba masz coś z główką. Jestem matką i nigdy by mi nie przyszło do głowy pomyśleć ze urodziłam dzieci by uszczęsliwić babcie.

Gość gość
Faktycznie,co za porąbane baby.Rozkładaja nogi a pozniej mowia ze dały wnuki.Komu? tesciowej,ona juz nie ma parcia na dzieci,swoje wychowała

Gość gośćsynowa
ja moge szanowac moja tesciowa jesli ona szanuje mnie i moje decyzje oraz moje zdanie wiec jej nie lubie to logiczne za kazdym razem mowie jej nie dawaj jesc dziecku corka ma 1,5 roku a ta baba jakby uszu nie miala wiec skoro ta krowa nie szanuje mnie to ja ja tymbardziej a swoja droga szanowac nalezy kazdego czlwoieka bez wzgledu na wiek tylko mojej sie nie da niestety.... a to ze amtka meza ok to tylko ja ledwo toleruje ale widze ze coraz gorzej u mnie z tym

Witam serdecznie, Jestem właśnie w trakcie poszukiwania gości do programu o relacjach między synową a teściową. Wszystkie zainteresowane szczegółami Panie proszę o przesłanie wiadomości na adres m.dalaszynska@tvn.pl Pozdrawiam, Monika Dalaszyńska