Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie jest moje zdanie

Nie rozumiem kobiet, które nie szanują swoich teściowych

Polecane posty

Gość gość
autorka poszła po tabletke pod język

Nie, nie muszę nic dzisiaj robić:) co w tym dziwnego? z tego co widzę ty też nie musisz, bo zaczynasz wszczynać awantury na forum, więc?

Gość gość
podskoczyło ci podskoczyło leniu śmierdzący,lepiej spędz czas z dzieckiem a nie zakładasz tematy nic nie wnosząc dobrego ani przydatnego 🖐️

leniu?:D oj chyba cos cię zabolało w tym temacie;) swoją drogą ty też jesteś leniem i może sama zajmij sie swoim dzieckiem zamiast siedzieć na kafe:P

Gość gość
Dziewczyny nie warto wdawac się w rozmowe z człowiekiem na takim poziomie jak autorka.....

Gość gość
faktycznie, no nie warto jaki temat taka i autorka,,dobranoc''

Gość gość
Autorko, ja pisałam o teściowej nadającej na mnie. Naprawdę trudno mi szanować kobietę, która w oczy jest milutka, a jej wredne złośliwe uwagi są dobrze zakamuflowane w całym zdaniu. Nie powie na przykład, że jestem rozrzutna tylko "ojej, ale masz piękną sukienkę, pewnie nowa" ;). Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze było jak obgadała mnie do całej rodziny, sąsiadek, znajomych z kółka różańcowego, a nawet sklepowej w osiedlowym sklepie. Powiedziało mi o tym kilka osób, a ona co ? Wyparła się wszystkiego i twierdzi, że to nie prawda. Naprawdę szanuję ją wyłącznie za to, że urodziła mojego męża, ale drugiej tak fałszywej osoby jak ona nie znam. Nawet jej córeczki jej nie dorównują. Trudno mi to lekceważyć, więc mimo, że mieszkamy blisko siebie widujemy się maksymalnie 4 razy w ciągu roku.

Gość gość
autorka poki co jako jedyna nikogo nie obrazila. za to jeden gosc pokazuje poziom do ktorego lepiej sie nie znizac:O

Gość gość
Jakbym miała taką synową jak ty,to bym ją prała codziennie po pysku i podczepiła pod chomonto, bo widac że jest oderwana od pługa :D na szczęście mam super synową i inteligentną :-)

Gość ojtammmmmmmmm
Co wy chcecie od autorki ? ma kobieta racje . Teściowa to matka meza i nalezy jej sie szacunek . Za to tutaj nie raz czytam ,ze matka święta a teściowa obojętnie co zrobi to zawsze żle .,

Gość gość
Zajmij się swoją mamusią,a nie czepiasz się matki męża

Gość gość
19:11 pisze autorka do autorki :D bronisz się dziecko pisząc z gościa.

:D Ta twoja frustracja mnie rozbawia,ale pluj dalej. Widać, ze masz ciekawe i pasjonujące życie, bo jak na razie to ty tutaj mnie obrażasz pisząc co chwilę.

Gość gość
gość dziś no właśnie teściowej unikam i zajmuję się moją mamą. To kochana kobieta, wiele mnie nauczyła i wiele mi w życiu dała. Jest też bardzo dobrą teściową, co niejednokrotnie podkreślał mój mąż, nawet na imprezie u znajomych. Znajomi narzekali na swoje teściowe,a on stwierdził, że na swoją narzekać nie może, chciałby mieć taką mamę :).

Gość gość
ja swoja szanuje ale jej nie odwiedzam :) wilk syty i owca cala. polecam!

Gość gość
Autorko,tu nie znajdziesz osób które zrozumieją twoją myśl.Tutaj obowiązuje poplecznictwo w ujadaniu na rodziców mężów.One są na ranę przyłożyc dokąd nie zaciągną ich synów nie zaciągną do ołtarza.Póziej już jest walka o pozycję i chęć decydowania o tym co mąż może i co mu wolno.Czasem się zastanawiam czy te kobiety miały rodziców,normalne przyzwoite domy,wzory i zasady czy może ulica je wychowywała.

Gość gość
gość wczoraj xx ok, ale niech ona szanuje mnie jako kobiete, która wyszła za jej syncia (innych chetnych jakos nie było...) i urodziła jej wnuka (trudniej urodzic niz babciować) xxxxx chętne były tylko ty pierwsza rozłożyłas mu du..ę,więc wybór już był marny zresztą do dziś o pewnie tego żałuje. Jak sobie urodzisz to wychowuj a nie podrzucaj bachorów do ba skoro uważasz ze to takie łatwe zadanie ,lecz się.

Gość gość
gość wczoraj nie sądzę by tesciowa była szczęsliwa z posiadania wnuka którego urodziło takie parszywe wredne czupiradło.

Gość gość
Dlaczego wyzywacie i obrażacie dziewczyne?! bo co! bo ma inne zdanie i ma pewnie słuszne powody, by nie lubić teściowej to już ją szmacicie?! ciekawa jestem czy tak naprawde was wasze teściowe lubią czy lubiły no ciekawe! nie bądzcie takie pewne,cwaniary wredne bez kóltury i wychowania!!! nic nie jest bez powodu! Mama babcia i teściowa 4 synowych!( które lubie) i SZANUJE!

Gość tesciowa 102
I tak pokazują klase te (matki,babcie teściowe) co tu tak wyzywają zgadzam się w 100% z opinią wyżej, a autorka ma jakieś dziwaczne myślenie. Drogie panie synowa nie zawsze jest winna, a pisze tesciowa tak kochane teściowa :-)

Gość gość
gość dziś dziewcze,zanim napiszesz kolejna wypocinę to sięgnij po słownik ort.,bo to wstyd robić takie byki

Gość gość
Zgdadzam sie z autorką. Nie wyobrażam sobie, zebym mezowi mowila zle o jego matce - sprawiłabym mu tym wielka przykrość. Walcząc z teściowa, walczycie z męzem. Ponadto - przed wyjsciem za mąż kazda moze i powinna poznac rodzinę męza, skoro w nia dobrowolnie wchodzi.

Gość gość
Teściowe/ nie wszystkie zaznaczam/ potrafią niezle manipulować,grać na emocjach i knuć nie bronie tylko synowych ale do diabła po co się pchać w zycie młodym? no po co? Nasz czas przeminął, i dla męża najważniejsza jest juz jego nowa rodzina.

Gość gość
Oczywiście szanuję swoją tesciową, to mama mojego męża. Dlaczego miałabym jej nie szanować? Nic mi złego nie zrobiła, trochę padło kiedyś przykrych słów, ale to było dawno i wybaczyłyśmy to sobie. Kontak mamy rzadki, daleko mieszkamy więc to moze też dlatego tak nam się układa:)

Gość gość
Weszłam tu przez przypadek i widze że temat debilny :O do tego jakaś małolata wytyka starszej kobiecie błędy :O no same uczone widzę wieśnaczki jednym słowem* a słoma z butów wystaje :classic_cool:

Gość gość
tabletka pod język melisa seks nie wazne z kim dla koleżanki co wypomina tu byki ortograficzne.... mamamija co za durne babsko jak w przedszkolu......

Gość gość
uhuuuuuuuuuuu pani profesor? ło matko cóż takiego się stało że zrobiła byki? ło matkooo, ty nie masz gorszych problemów jak wytykanie ludziom błędów? dziecko idz do książek bo nie wierze że napisała to dorosła kobieta a raczej gówniara z mlekiem pod nosem

Gość gość
ej gdzie ta pocieszna laska co w kazdym temacie o tesciowych narzeka ze jej tesciowa dziecko wyrywa?:D

Gość gość
jakie głupie dyskusje ,wiadomo że tyle różnych zdań bo tyle różnych osobowości -teściowych ,jedne są dobre,drugie złe to zależy od charakteru,nie ma ludzi identycznych więc odpowiedzi na temat każdej z was też nie będzie podobnych

Gość gość
gość dziś ""ło matko,ło matko" no teraz to nawet można zrozumieć i tej która robi błedy ortograficzne.Macie poziom edukacyjny i intelektualny =0 Nic się nie stało,ale skoro już tak się mąrzdrzycie to miejcie jakąś klasę,a tu klasa była ostatnio w podstawówce.