Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pechowiecnr1

Chciałbym się Wam zwierzyć.. Straciłem miłość.

Polecane posty

Gość Pechowiecnr1

Moja historia może się Wam wydać szokująca, absurdalna, ale jest do bólu prawdziwa.. Jest dowodem na to, że niewykorzystane okazje, lubią się mścić. Poznałem 1,5 roku temu kobietę, sexbomba, ideał, śliczna twarz, włosy, błysk w oczach i najpiękniejszy z uśmiechów zarezerwowany tylko dla mnie. Wzajemny flirt, głębokie spojrzenia w oczy, troska, tęsknota, dotyk. Wszystko aż do teraz. Głupi, zakompleksiony myślałem, że z jej strony to tylko gierki, zabawa, bo jest starsza 8 lat i zajęta. Teraz wiem, że to było coś magicznego z obu stron. Teraz wszystko się rozsypało jak domek z kart, pękło jak bańka mydlana. Powód wydam Wam się dziwny. Jakiś czas temu zaczęło sypać mi się zdrowie, bóle głowy, zatok, wiecznie obsmarkany, problemy z oddychaniem mową, co sytuacji nie ułatwiało. Lekarze stwierdzili że muszę mieć zoperowaną przegrodę, zgodziłem się, wszystko dla niej. Teraz wiem że to był najgorszy błąd mojego życia!!! Poszedłem na zabieg wszystko ok, tylko zauważyłem, że moja twarz nieco inaczej wygląda.. Jakaś rażąca różnica to nie była, ale teraz po miesiącu jest co raz wyraźniejsza. Wyglądam inaczej gorzej i nie poznaje się w lusterku. Okazało się że lekarz bez mojej wiedzy i zgody przeprowadził na mnie operacje plastyczną. Straciłem przez to wszystko. Ona po moim powrocie do pracy zaczęła zachowywać się inaczej, jakbym był dla niej obcy, jej spojrzenie miało inny wymiar, stała się oschła, zimna, cała ta magicznabotoczka zniknęła, to co było nigdy już nie wróci. Nie mam do niej żalu, bo ją rozumiem. Sam nie mogę patrzeć w lustro, nie poznaje siebie. Nie radzę sobie z tym. Ta ku..a co mi to zrobiła zniszczyła moje życie, straciłem tożsamość i chyba ze sobą skończę.

Sądź się o to! Masz prawo, bo żaden lekarz nie ma prawa robić operacji plastycznej bez zgody pacjenta.

Gość Pechowiecnr1
Nie mam już sił straciłem całkowita motywacje do życia. Co mi to da dawnego wyglądu nie odzyskam.

Gość gość
jakie brednie. nie wierze. masz na karcie wypisu, że miałeś operacje plastyczną nosa?! może jej fetyszem był smród smarków zgniłych od ciebie, dlatego jej juz nie pociągasz. albo masz depresje i masz zaburzone postrzeganie tego jej zainteresowania.

Gość gość
za operacje plastyczne to sie buli grubą sałatę a temu nagle przy przegrodzie zrobili za friko :D . może miałes nos jak klamka od zakrystii i jak ci poprostowali przegrodę to wrócił do normalności.

Ale brednie hahahaha Podaj lekarza do sądyo odszkodowanie i straty moralne hahahaha :D :D

Gość Pechowiecnr1
Gmerała mi coś we wierzchołku nosa przez to mam tam wyraźne wgłębienie, oczy i brwi są rozstawione bardziej od siebie. Wyglądam jak nie ja, widzę kogoś zupełnie innego w lustrze. Nos miałem co prawda duży ale pasował mi idealnie i był ładny a ten jest jakby zmniejszony i splaszczony jakby mi ktoś przyjebał, znajomi i rodzina zauważają różnice więc nic sobie nie wymyśliłem. Wszystkie objawy jak bóle nosa, długotrwały obrzęk, sińce pod oczami, świńska opuchlizna z rana po przebudzeniu u mnie wystąpiły a to się nie dzieje przy operacji przegrody. Zostałem oszpecony. Wy piszecie o kasie, mogła mi przy okazji zrobić bo miała takie widzi mi się. Na wypisie nic o tym nie ma wiadomo bo jak by coś poszło nie tak to będzie umywać ręce ale mam zdjęcia i się szmata nie wywinie.

Gość gość
zaptaj rodzine czy czy sie brwi rozstapiły a nie sam. masz zaburzone widzenie jak anorektyk.

Gość gość
psychiczny jesteś niestety. baba cie nie chce to na lekarza zwalasz. operacja plastyczna to łamanie kości nosa. szwy pod nosem. majstersztyk. ludzie zbierają na takie latami a tobie za dormo zobili :D miałam zabieg na nos i byli ze mna faceci po przegrodzie, mieli pod oczami fioletowi, zółto i zielono. jak ci zrobili łamanie nosa to CT to wykryje a wtedy mozesz leciec do sądu :D

Gość gość
To wy jesteście chorzy psychicznie i ta ku*wa co mi to zrobiła. Mam wglebienie w nosie przy czole. Cztery dni nie jadłem i nie spałem bo mi psycha siadła przez to. Co to jest CT?

Gość gość
CT skan

Gość gość
Jest w protokole napisane modelowanie słupka nosa, a podobno przez ten właśnie słupek dostają się dłutem do wierzchołka i go piłują. Na bank mi to zrobiła i nie musiała przy tym łamać nosa. Piszecie że ludzie latami zbierają hajs jednak jak widać zdarzają się życzliwi lekarze którzy robią to w gratisie, bo czytałem o takich historiach w necie. Nos wygląda na krótszy i szerszy przez to że kość jest wsklepiona w tym miejscu. Nozdrza też wyglądają inaczej i co jakiś czas kształt tego nosa się zmienia, co kilka godzin.