Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój sąsiad jest ginekologiem endokrynologiem i powiem wam

Polecane posty

Gość gość

Że ma wszelkie dobra materialne, ale oprócz dwutygodniowych wakacji nie ma w roku ani dnia wolnego :o z pracy w przychodni wraca o 15, a od 16 już przyjmuje prywatnie, aż do końca pacjentów i zdarza się, że jeszcze po północy stoją auta koło ich domu :o w weekendy też przyjmuje prywatnie co weekend w innym miasteczku w okolicy do późnej nocy :o Nie wiem co on ma z życia i współczuję jego rodzinie.

Gość gość
dlatego chodzi o to by nachapać się tak przez max 5-7 lat, a potem rzucić to w p zdu... Spokojnie dom wystawi, fure niezłą kupi a i jeszcze pewnie 2-3 mieszkania w duzym miescie na wynajem, sam znam taką dentystke, ma pare mieszkań, dom ostatnio wybudowała, jeździ nowym volvo i zakończyła leczenie na NFZ, a przez ostatni rok ciągnęła tylko prywatke, teraz juz w ogóle nic nie robi, a młoda babka jest, 40stki nie ma

Gość gość
To nie jest to, on ma już ponad 50 lat, dzieci mają kupione mieszkania w Warszawie i są juz po studiach. Wydaje mi się, że on jest po prostu łasy na pieniądze i też musi lubić swoją pracę.

Gość gość
Musi być nudnym gościem, w przeciwnym razie miałby jakieś hobby oprócz pracy, nawet jeśli ją uwielbia

Gość gość
zajrzyj tutaj photocc0.com

Gość gość
chyba mu zazdrościsz, że tobie nie dają nadgodzin w biedronce :(

Gość gość
Nie zazdroszczę. Moi rodzice nawet razem nie zarabiają tyle co on sam, ale wystarcza na wygodne życie, na wakacje, spędzanie wolnego czasu w fajny sposób, kupili mi też mieszkanie w mieście, które na razie wynajmujemy studentom. Nie mamy powodu do zazdrości :) Dziwi mnie tylko to, jaki on sens widzi w takim życiu, gdzie od rana do nocy tylko praca i praca. Kiedyś jeszcze jeździł z moim ojcem na ryby, albo grali w tenisa, a od kilku lat nic tylko praca i praca.

Gość gość
Są jednak tego plusy, bo teraz wszystkie ryby są dla mojego ojca i nie głodujemy :)

Gość gość
Nieprawda :D oni jeździli łowić w takie miejsce, gdzie na koniec cały połów idzie na wagę i płaci się od kilograma jakąś tam kwotę :)

Gość gość
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...jeśli nie szkoda mu życia na samą pracę...jego wybór - ja mimo wszystko wolałabym znaleźć czas dla siebie i najbliższych...pracując 8h dziennie brakuje takiego wolnego czasu,a co mówić tak jak u Twojego sąsiada