Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bloodyfuture

Krew w moczu

Polecane posty

Witam, dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że mam zapalenie dróg moczwych. Od tamtego czasu w moczu pojawiała się krew, byłam u lekarza i dostałam antybiotyk. Lecz przed antybiotykiem nie było źle, w sumie to nawet nie czułam że mam coś nie tak, nic mnie nie bolało, nie widziałam krwi(czasami ale to odrobinę) . Jednak ostatnio, gdy miałam tydzien przerwy od antybiotyku, ( to był trzeci dzien bez antybiotyku), ze mam coraz wiecej tej krwi i to tylko pprzy sikaniu. Zwolniłam się ze szkoły i poszlam do lekarza u ktorego bylam i ktory dal mi antybiotyk. Lekarka na miejscu zrobiła mi badanie moczu z którego wyszło, że mam bardzo dużo krwi w moczu, poza tym jak szlam do lekarza to na chwile zaslam do lazieni i patrze a ja mam majtki we krwi, powiedzialam o tym lekarce ale ona sie za bardzo nie zdziwiła, teraz jest problem czy ta krew w moczu jest z pochwy czy z cewki, kazala mi to obserwowacc, ale ja nie wiem jak. Dzis rano kiedy poszlam sikac zauwazylam ze ciagnie mi się taki śluz w kolorze ciemnej krwi chcialam zobaczyc czy to z pochwy czy z cewki ale wlasnie niie umialam tego rozroznic, proszę o szybką pomoc. błagam.

Gość gość
moze okres ci sie zacząl. Wsadz czystego palucha do pochwy i wszystko sie wyjasni :D

Gość gość
jak to z cewki to ci nerki siadły też sądzę że to miesiączka

nie sadze ze to miesiaczka bo zawsze byla dluga ( 10 dni0 bardzo bardzo bardzo obfita i bolesna a teraz nic nie czuje

Gość gość
Moją mamę leczyli latami na infekcje dróg moczowych, aż zmarła na raka pęcherza:( Krew w moczu to był główny objaw. Nie daj się splawic konowalom, to musi być wyjaśnione tomografem.