Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luki111

problem z wagą

Polecane posty

witam mam 11lat mam wzrostu 169 cm jestem duzym chłopcem wyglodam na 2 gimnazjum waże 68 kg chciłbbym ważyć około 58 kg prosze o diete plan przez 2 miesiace można 10 - 15 kg schudnąc jeżeli tak to prosze o podanie planu

Gość gość
Chłopaku, ty jeszcze rośniesz, wiec daj sobie spokój z odchudzaniem. Ale jak odstawisz słodycze, napoje gazowane, chipsy, będziesz jadł dużo warzyw, owoców, chudego mięsa, nabiału (jogurty serki naturalne), ryb i ciemne pieczywo wyjdzie ci to na zdrowie i dobrze zrobi sylwetce. Zacznij uprawiać jakiś sport, trener powie ci jak dobrze się odżywiać. Tutaj nikt ci nie da dobrej diety, bo jak widzisz wszyscy ciągle się odchudzają i tyją, więc diet cud nie ma. I nie daj się naciągnąć na żadne suplementy i tabletki , to nie działa.

Luki zgadzam się z przedmówcą.Rośniesz i te zbędne kg stracisz szybciej niż zapragniesz ale nie podgryzaj.Jedz 5 małych posiłków dziennie,odstaw chipsy,słodycze ,fast fusy i inne śmieciowe jedzenie .Dużo się ruszaj śmiej bo przez to tracimy kalorie i pij wodę mineralną kiedy tylko poczujesz ochotę na słodycze. 3mam kciuki

Gość gość0020
prosze - wejdz na dieta forum i tam wejdz sobie w dietę 1500 -kalorii

Gość gość
I uważasz, że 11- letni chłopak, będzie bawił się w dietę, ważył, liczył kalorie i gotował na parze???