Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lana Laro

Chcielibyście aby wam ktoś zerżnął żone. Ale co gdy

Polecane posty

Gość Lana Laro

Ale jaka bylaby wasza reakcja gdyby zona po stosunku z obcym facetem, będąca w euforii otrzymanych orgazmów poprosila czy zarzadala abyscie wylizali ja po tym facecie. Lub jezeli on był w gumce to po tym jak oblalaby sie jego sperma po brzuchu, twarzy czy piersiach i kazała wam to zlizać. Jak byście zareagowali? Bo wydaje mi się że kazdy z panow chcialby poprawic zaraz po poprzedniku, chyba ze ogladajac spuscił się...

Gość gość
chcialbym,zeby to zrobil taki czarnoskory z 27cm przyrodzeniem

Gość krzychu32
Wyobrażam sobie że moją żonkę filigranową blondyneczke posuwa przystojny brunet a potem żonka mu obrabia pałke klęcząc przed nim to na samą myśl mi staje więc jakby taka sytuacja miała miejsce naprawde to od razu bym sie spuścił...

Gość Lana Laro
Krzychu32, ok bys sie spuscił ale co gdyby ona zarzadala od ciebie konsumpcji jego spermy. Tak jak opisales, na koniec ona mu obciaga i z ta sperma w ustach chce sie z toba calowac, po to aby ci ją wlać do twoich ust. Co byś zrobił?

Gość gość
Jesteście nieźle porąbani

Gość Lana Laro
Nie nie nie porąbani. Ja przedstawiam czysto hipotetyczną sytuację. Wielu facetow na tym forum przynajmniej marzy o sytuacji oddania zony w cudze ręce, tylko sami nie wiedza czy ma być to trójkąt czy przyglądanie się z daleka, które może skończyć się wytryskiem i wtedy trójkąt w wielu przypadkach odpada. Mają taki scenariusz usprawiedliwiający całą sytuację że wilk syty i owca zadowolona. Ale w ogóle nie liczą się ze scenariuszem że zadowolona owca (żona)może stać się drugim wilkiem i zarządać od swojego męża, aby oralnie posprzątał po poprzedniku. Przyznacie że to jest totalne zaskoczenie, ponieważ wasze marzenia takiej sytuacji nie zakładały. Co godzicie się na taką niespodzianke ze strony żony czy nie?

Gość gość
Z tym sprzątaniem to przesada,ale reszta ok

Gość gość
Widze że ktoś tu skutecznie wbudził hamulce wśród mężów skorych do podzielenia się żoną. Piszą tu że ze sprzątaniem to przesada, ale nikt nie zakładał ze ten facet może być bi i zechce od was obciagania, albo po żonie was zerżnie.

Gość gość
Nawet jesli to co? Ja z snie o "sprzataniu" po ogierze. Moze nawet mnie przeleciec. Sex to fantazja po co sie ograniczac?

Gość gość
Poje.....i jesteście......