Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ktore nie chca miec dzieci to

Polecane posty

Gość gość

Jakas ewolucyjna pomylka kazda zdrowa fizycznie i psychicznie zywa jednostka dazy do przetrwania i reprodukcji i wszystkie odstepstws od tych dwoch instynktow sa patologia i pomylka przy pracy matki natury!

Gość gość
No to widocznie jestem jakas pomylona :D

Gość gość
a ja nie chce miec dzieci z byle kim... jezeli mam wybor miec z byle kim lub wogle nie miec, to wole nie miec

Gość gość
...to mądre kobiety

Gość gość
No widocznie jestes ta pomylka i zachlannie pochlaniasz zasoby zywieniowa jednostom ktore sa ewolucyjnie lepsze od ciebie kolejny dowod na to ze nie dzialas w interesie przetrwania gatunku i swoich genow

a ja nie chce miec dzieci z byle kim. xx I takie podejście mi się podoba :)

Gość gość
Ale natura jest sprytna glupie geny sa eliminowane na drodze selekcji naturalne i koniec koncem glupie geny takich kobiet wymra razem z nimi :)

Gość gość
Nikt nie mowil o posiadaniu dzieci z byle kim bo paradoksalnie ewolucyjnie tez to nie jest dobre bo np jak kobieta szla do wyra z byle kim zachodzila w ciaze i ten byle kto zostawial ja sama sobie z brzuchem to potomstwo nie przezywalo nie majac zywiciela rodziny

Gość gość
to są własnie mądre kobiety, które umieją cenić siebie, to tylko idiotki same sobie dokładają pracy

Gość gość
kobiety ktore nie chca miec dzieci to po prostu kobiety ktore nie chca miec dzieci ot cala filozofia

Gość gość
no wlasnie, dlatego jak nie ma nikogo sensownego w otoczeniu, to lepiej nie miec dzieci, bo po co im beznadziejny ojciec, tym bardziej, ze moga byc podobne z charakteru do tego ojca gdy dorosną, po co takich ludzi produkowac?

Gość gość
zawsze śmieszą mnie teksty o preztrwaniu genów. 3/4 ludzi nie jest tego warta,żeby ich geny przetrwały. popatrzcie wokół siebie, czy ci ludzie co się rozmnażają naprawdę tak wiele wnoszą do polepszenia jakości życia na ziemi,itp. szczycicie sie tym,że wasze geny przetrwają, a kim wy jesteście - zwykłymi szrakami, niewolnikami i wasze dzieci też najprawdopodobniej nimi będą. głupie geny eliminowane?nie sądzę widząc ile jest głupoty, chamstwa, agresji w dzisiejszym społ.naprawdę nie ma się czym ekscytować,że się wyprodukowało kolejnego, nic nie znaczącego szaraczka...

Gość gość
gość dziś No widocznie jestes ta pomylka i zachlannie pochlaniasz zasoby zywieniowa jednostom ktore sa ewolucyjnie lepsze od ciebie kolejny dowod na to ze nie dzialas w interesie przetrwania gatunku i swoich genow x Wiesz,niektorzy maja wyzsze aspiracje,niz tylko rozmnazanie sie:) Poza tym ta planeta jest i tak przeludniona,wiec nie musze sie do tego jeszcze przyczyniac.Wlasnie uwazam,ze jestem wartosciowa jednostka:)

Gość gość
A kto powiedzial ze dobre geny maja byc mile dla obcych genow? Dobre geny sa dobre przedewszystkim dla siebie, polecam ksiazke ateisty Richarda Dawkina "samolubny gen". A osoby ktore nie szukaja odpowiedniego partnera lub zrezygnowaly z posiadania dzieci majac takiego przy sobie sa powiem krotko DEBILAMI:) I nalezy im sie nagroda Darwina

Gość gość
a kto powiedzial, że osoby zrezygnowały? osoby moze szukaja, ale znaleźć nie mogą, a tu od razu wyzwiska ;) i jak osoby nie znajdą odpowiedniego partnera, to wg was lepiej się rozmnożyć dosłownie z byle kim niż wogle?

Gość gość
Z punktu widzenia ewolucji i natury nie jestes wartosciowa jednostka ;)

Gość gość
A gdybym puszczala sie z byle kim i rodzila dzieci,to bym byla tak ?Nie rozsmieszaj mnie :)

Gość gość
No właśnie jesteś ułomnym materiałem genetycznym bo nie potrafiłaś znaleźć nikogo ani ciebie żaden nie chciał na matkę. A ci co chcieli mieć z tobą dziecko uważasz, że są za słabi. Nie, właśnie oni są na twoim poziomie tylko ty masz o sobie za wysokie mniemanie. Odsiew genetyczny trwa, nie istotny jest twój powód. Brak kandydata w twoim otoczeniu, zmień otoczenie. Brak zaradności to zła matka w przyszłości. Ważne, że nie uczestniczysz w życiu jako normalna kobieta, a inne tak. Normalna sprawa, jedne się nadają inne nie. Najgorzej mają te, które dzieci mieć nie mogą z powodu choroby. Inne tylko konsumują jak trutnie, dobra które potrzebne są matkom.

Gość gość
ale pociecha, że twoje geny przetrwają skoro ty jako ty i tak umrzesz i zresztą twoje dzieci też umrą itd, rodząc je od razu skazujesz je na śmierć.jakieś tam twoje lepsze-gorsze geny przetrwają, ale czy to wszystko jest tego warte?

Gość gość
autorze, ty jesteś pomyłką, dzieci ten ma kto chce. nie sztuką mieć, ale wychować... a propos: czy ciebie chowała ulica?!

Gość gość
W sumie racja, szkoda że matka cię urodziła. Może powinna cię dzisiaj zabić i zakończyć ten bezsens skoro popełniła taki błąd rodząc cię. Sto procent nie nadajesz się na matkę z takim podejściem.

Gość gość
oczywiście,że żałuje ,że się urodziłam, pomimo tego,że mam bardzo udane życie. ale przytłacza mnie świadomość śmierci.jakbym miała wybór wolałabym się nie urodzić .twoje dziecko też może dojść kiedyś do takiego wniosku i co?zabijesz wtedy swoje dziecko? p.s.połowa ludzi, albo i więcej nie nadają się na rodziców i co w związku z tym?

Gość gość
a mjak natura wyeliminuje wasze geny( tzn potomstwo) poprzez wojnę , wypadek samochodowy,chorobę lub inne tragiczne wydarzenie to też będzie oznaczało,że jesteście wybrykami i pomyłkami natury?przecież natura wie lepiej;)

Gość gość
Tez nie byla bys wartosciowa jednostka bo jak napisalem wczesniej dziecko trzeba otoczyc opieka i nakarmic kobiety w ciazy i po porodzie nie miala jak zapewnicz poczucia bezpieczenstwa sobie i swoim dzieciom potrzebowala mezczyzny lowcy i obroncy w jednym i tu wlasnie jest problem gdybys sie puszczala to zaden facet nie chcial by ci dac poczucia bezpieczenstwa dla ciebie i twoich dzieci gdyz pojawia sie ryzyko ze ten facet tyral by na nie swoje geny komflikt interesow. Najbardziej optymalna inajkorzystniejsza strategia dla obojga plci jest monogamia - Richard Dawkins "samolubny gen" polecam :)

Gość gość
gość dziś W sumie racja, szkoda że matka cię urodziła. Może powinna cię dzisiaj zabić i zakończyć ten bezsens skoro popełniła taki błąd rodząc cię. Sto procent nie nadajesz się na matkę z takim podejściem. kml O matko :D Czyzbym komus sie narazila ?Zwisa mi twoje zdanie z punktu widzenia ewolucji i natury,wole byc wartosciowym czlowiekiem pod innym wzgledem. Nie uwazasz,ze to co tutaj napisalas to przesada?Moglabym ci odpowiedziec,ale nie bede sie znizac do twojego poziomu,bo to zalosne.

Gość gość
dobra to wy się powielajcie a ja idę korzystać z życia, kosztem reproduktorów oczywiście, czyli zabierając matkom tlen.bye...

Gość gość
to mądre kobiety, najgorsze to są te królice

Gość gość
prawda jest taka że matka natura sprzyja glupocie i rozwiazlosci . jakość genów nie ma tu nic do tego.