Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ktore nie chca miec dzieci to

Polecane posty

Gość gość
Dlatego niektóre nie mają dzieci. Bo są za głupie.

Gość gość
nie zrozumialas durna loro :D rozmnażają się nie najbardziej inteligentni . tylko głupi i plodni. ludzie którzy kierują się glownie instynktem i rządzą jak zwierzęta.

Gość gość
Wtedy bedzie oznaczalo ze te dzieci byly glupie:) natura ma proste zasady: Umiesz przezyc i sie madrze rozmnozyc - wygrywasz Umiesz przezyc ale nie umiesz sie madrze rozmnozyc - przegrywasz Nie umiesz przezyc to tym bardziej nie umiesz sie rozmnozyc - przegrywasz

Gość gość
ależ wygrana - żyć ze świadomością, że i tak ty umrzesz, umrą twoi najbliżsi, twoje dzieci też. a swoje życie będą przeżywać w cieniu wojny nuklearnej i zagłady wszystkich genów...no mega wygrana...

Gość gość
13:04 zeby sie rozmnozyc trzeba przezyc zeby przezyc trzeba miec inteligencje ludzie glupi sie nie rozmnazaja tylko sie sami eliminuja lub eliminuja ich inni

Gość gość
Lepsza taka wygrana niz zadna. Pytanie po co sie urodzilas/es i po co zyjesz? Zrob wszystkim przysluge

Gość gość
problem polega na tym że Ty nic nie wygrywasz. nawet jak splodzisz 40 dzieci :D bo umrzesz i twoja świadomość razem z tobą tak jak w przypadku bezdzietnego. poza tym natura np inteligencję promuje tylko w pewnym stopniu. tzn promuje ludzi na tyle inteligentnych żeby przeżyli. ale na tyle głupich by zbytnio się nie zastanawiali czy to w ogóle ma sens. bardzo inteligentni ludzie często nie mają dzieci lub mają 1-2. im bardziej prymitywne społeczeństwo tym więcej dzieci.

Gość gość
dobrze idę się zabić, masz mnie na sumieniu...

Gość gość
Nieatrakcyjne dla faceta nie mają dzieci, proste jak konstrukcja cepa. Może być ładna, ale głupia to wystarczy na bycie bezdzietną.

Gość gość
ależ nie łapiesz ironii. rozmnożenie się to naprawdę nie jest żadna wygrana. tu nie ma wygranych.

Gość gość
Tak, idź się powieś przecież życie jest bez sensu.

Gość gość
to ciekawe skąd dalej tyle brzydkich . schorowanych głupich dzieci i ludzi na tym świecie:O ta twoja natura jednak chyba nie wie co robi. przez tyle pokoleń wszyscy już powinniśmy być piękni zdrowi i mądrzy

Gość gość
Nie wiem po co zyjemy i sie rozmnazamy to pytanie do tego co stworzyl ten swiat ja wiem ze mam zaspokajac swoje dwa podstawowe instynkty przetrwania i reprodukcji i jest to naturalne a z nayura nie da sie wygrac mozna tylko jej ulec X Skad tyle.brzydkich schorowanych ludzi? Odpowiada za to postep w technologi i medycynie myslisz ze wsrod innych zwierzat nie rodza sie osobniki ulomne? Rodza! Widzialas kiedys dorosla sarne z dwiema glowami? Pewnie nie bo jej defekt spowodowal ze przezyla moze dwa dni zanim padla ofiara wilkow :)

Gość gość
Bachory są obrzydliwe. Mycie, wydawanie pieniędzy, uważanie na takiego śmierdziela, podcieranie uwalonej dopy to nie lada wyzwanie. To coś tylko sra i ryczy, a dotyk i zapach bachora są obrzydliwe, nie mam pojęcia czemu ludzie się oszukują. Mój pies ma wyższy poziom inteligencji niż taki bachor. autorze, zakończenie twoich genów nastąpi po maksymalnie po 7 pokoleniach, choć zwykle dzieje się to dużo wcześniej. To tylko przedłużenie gatunku, ale nie jakaś nieśmiertelność dla was, waszych genów i waszego bachora. Ja wolę godnie przeżyć własne życie. Ludzie wolą sami być nieszczęśliwi jednak wychować takiego bachora, mając nadzieję, że on będzie szczęśliwy. Jak zrobię takiego śmierdziela to tylko cudem i tylko w późnym wieku, żeby nie zrąbać sobie młodości . I wynajmę opiekunkę bo chyba bym gowniarza wywaliła za to że zniszczył mi zdrowie i ciało.

Gość gość
ale czy to świadczy o tym że te sarny są mądre ? nie po prostu poddają się instynktom i tyle

Gość gość
Niby inteligentni ludzie a działają zwierzęcymi instynktami, zachwyty nad takim urąbanym bachorem albo achy i ochy kiedy to coś zacznie wydawać z siebie dźwięki głośniejsze niż dobra wieża to dopiero choroba psychiczna. Tylko nieliczne jednostki mogą stłumić te uczucia, pociąg seksualny też tutaj się zmniejsza. Wiem jak to jest bo według wszystkich testów mam 138-139IQ, więc szaraczku do garów a nie zabierasz sięza krytykę lepszych od ciebie i twoich bachorow

Gość gość
A ja mam IQ 142 i stwierdzam ze jestes idiotka jak juz pisalem buble czasem tez sie rodza a ze mamy taka technologie i kulture jaka mamy to zyja dalej i marnuja bezproduktywnie zasoby :)

Gość gość
w krajach trzeciego świata nie ma tak rozwiniętej medycyny i co tam ludzie i dzieci są ładniejsze zdrowsze i mądrzejsze ? no raczej że nie... bieda choroby ubóstwa zabobony