Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byliście karani laniem?

Polecane posty

Gość Tasmanska
Ja p***********ejdzie na ziemie!! Od kiedy to się teraz bije dzieci za oceny ? nawiazuje do przykładu bicie za pale z fizyki, toz to jacys psychole którzy na sile szukają pwodu ,do wyladowania się i zawsze jakiś pwood się znajdzie. Nie piszcie tak skrajnych przykladow , bo one sa tak maloprawodpodobne jak chyba nierealne

Gość gość
Realne w mojej klasie byla dziewczyna katowana przez ojca bil po twazy zebra miala popekane zawsze przygaszona a potem wiadomosc powiesila sie bo tata bil za oceny piatka to bylo mamo musi byc szustka. To prawda tacy psychole istnieja. Szkoda dziewczyny. Sprawdzicie to bylo kolo bialegostoku w necie

Gość gość
Kobiecie zawsze wszyscy d**e rzna rodzice dzoeci maz. Rodzisz i ci zabiora a dupa zerznieta zostaje. I to matka zabrala ktura bije a wnuka nie wnuk jest kochany nigdy reki nie podniosla.

Gość gość
A kobiety na przemoc ze strony mezow ciagle nazekaja a swoje dzieci bija paseb boli mega mocno a ona od meza troche z liscia dostanie i odrazu jaka krzywda sie stala. Chore egoistki pokrzywdzone a dziecko siedzi cierpi i nie zwruci uwagi

Gość gość
Bo zona ma sie sluchac meza ma byc grzeczna. Teraz bezstresowo wychowane zony

Gość Tasmanska
gość dziś - to straszne o czym piszesz, a w jakim roku to było ze się powiesila? Nikt nie reagowal na jej obrażenia ciala jak była tak bita p twrayz i miała zebra az połamane? przecież to nie w sposób przeoczyć !!

Gość gość
Co za chozy ludzie Ja znam kolo mnie zakon gdzie umieraly dzieci bo zakonnice glodzily dzieci dawali nasenne tabletki. A dla ksiezy frykasy gotowaly

Gość gość
Suki

Gość gość
Ja niestety byłam w młodości okropnie leniwa i w dodatku głupia. Nie byłam w stanie zabrać się za naukę dopóki nie dostałam porządnego lania. Praktycznie od pierwszej klasy do matury schemat był taki sam. Najpierw dwója – najczęściej za nie odrobione zadanie domowe. Kara lanie pasm na gołą pupę. Odrobienie zaległego zadania. Kilka dni potem klasówka – wynik oczywiście dwója. W domu prośba o przyniesienie pasa i zdjęcie majtek. Kilkanaście bolesnych pasów na wypiętą na krześle pupę. Klasówka poprawiona na piątkę. Oblana próbna matura z wszystkich trzech wówczas pisemnych przedmiotów. Trzy lania na goła pupę, dorosłej już w zasadzie panny, i właściwa matura zdana na same piątki.

Gość gość
Ja dostawałem za późne powroty do domu. Zawsze było to lanie kablem od grzałki, która wisiała na haczyku w kuchni. Latem, gdy miałem na sobie krótkie spodenki dostawałem bezpośrednio na nie i po nogach, ale zimą musiałem rozbierać się do majtek. Czasem lanie zaczynało się już wtedy gdy ściągnąłem spodnie lub kombinezon i dostawałem w rajstopach.

Gość gość
Ja niestety byłam w młodości okropnie leniwa i w dodatku głupia. Nie byłam w stanie zabrać się za naukę dopóki nie dostałam porządnego lania. Praktycznie od pierwszej klasy do matury schemat był taki sam. Najpierw dwója – najczęściej za nie odrobione zadanie domowe. Kara lanie pasm na gołą pupę. Odrobienie zaległego zadania. Kilka dni potem klasówka – wynik oczywiście dwója. W domu prośba o przyniesienie pasa i zdjęcie majtek. Kilkanaście bolesnych pasów na wypiętą na krześle pupę. Klasówka poprawiona na piątkę. Oblana próbna matura z wszystkich trzech wówczas pisemnych przedmiotów. Trzy lania na goła pupę, dorosłej już w zasadzie panny, i właściwa matura zdana na same piątki xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Kto dawał lanie, jak reagowałaś po?

Gość gość
kiedy byłam małym dzieckiem rodzice nigdy mnie nie bili. Jedyne lanie dostałam za wagary jak miałam 14 lat,wtedy przytrzymał mnie tata ,a mama zbiła mnie grubym skórzanym pasem taty od spodni. Dostałam chyba z 10 pasów na goły tyłek. Bolało jak diabli.

Gość gość
Od pierwszej do osmej klasy podstawowki dostawalam lanie za rozne wybryki. Po skonczeniu podstawowki bylam jedynie straszona laniem. Dzis mam 30 lat I wiem ze na kazde lanie sobie sama zasluzylam. Nie bylam wyjatkiem I dostawalam na goly tylek lanie wokskowym skorzanym pasem od taty. Lanie ktore ja dostawalam roznilo sie od lan ktore dostawali moi rowiesnicy. U mnie Tata do lania nie skladal pasa na pol. Tato sciagal pas ze spodni I owijal go wokol swojej dloni zostawiajac koncowy odcinek pasa (trojkatne zakonczenie) do lania. Ja musialam klasc sie na lozku I opuscic spodnie z majtkami z posladkow. Tato zawsze wymierzal lanie na spokojnie ale za to bardzo mocno. Mi wystarczylo zwykle 2 past ale Tata wymierzal zawsze wiecej. Tylek piekl I szczypal niesamowicie. Placz byl zawsze I prosby o skonczenie.

Gość gość
Niestety takie kary były u mnie w domu i to regularnie. Najczęściej za oceny, spóźnienia, pyskowanie czy zwlekanie ze zrobieniem czegoś. Raz w klasie maturalnej za kilka nieumytych talerzy w zlewie macocha potrafiła zlać mnie kablem po gołych plecach. :( Coś okropnego :(

Gość gość
Jestem jeszcze w wieku w którym jak mowi mama głupoty się mnie trzymają w szkole orlem tez nie jestem nazbieralo się pare jedynek przed polroczem wiec miałem co nadrabiać co by jako takie swiadectwo wygladalo z czerownym paskiem niestety niebylo ale za to czerwoinych paskow na mojej pupie było co niemiarapozniej zsinialy iż zolkly znikly ale nienadluo pojawily się następne wywiozła mnie mama na wakacje do wujostwa na wies a tam również stosuja stara metode wychowawcza przez pupe po rozum do glowy niedawno jak wczoraj wujek przetrzepal mi pupe dla nie niebyl to powod ale według wujostwa był było chłodno na dworze chgoc to lato kuzyn bez szmerow ubral rajtuzy ja się stawiałem wuj się delikatnie wkurzyl zlapal za pas i zlapal mnie za lewa reke szrpnol a ze byłem jeszcze w piżamce spodenki mi same spadly do kostek i po chwili spadla seria razow ma moja biedna pupe niiezdazylem liczyc ile razy dostalemale było ich sporo jak później w lustzre ogladalem pupe była cala w czewrwone paski pokrzyżowane w rozne strony pierklo niemiłosiernie ciotka podala mi rajtuzy a ja grzeczie je zalozylem i już bez szemrania chodziłem w nich cal;ydzien kuzyn się nabijal ze mnie wiec i jego kilka paskow dosieglo do końca wakacji jeszcze daleko wiec sadze ze jeszcze nieraz moja pupa się mocno zaczerwieni ale nie ze wstydu hehe Paweł

Gość gość
Ja, podobnie do tego co napisał gość 14:44. Byłam też molestowana przez braci matki za co też dostałam bicie bo przecież "kłamałam". Dobrze że czasy się zmieniły. Mam dziecko i wspaniałego męża którzy mi wiele wynagrodzili ale psychiki nie da się tak do końca naprawić.

Gość gość
pierdu pierddu

Gość gość
Mnie ojciec katował za byle co, rzucał po ścianach walił po głowie, psychicznie też się znęcał, jako dziecko miałam nerwicę natręctw przez to, od 10-go roku życia co jakiś czas podejmowałam próby samobójcze. Teraz mam 20 lat, depresja, syndrom stresu pourazowego, ciągle koszmary w których dominuje uczucie bezsilności.. wystarczy że ktoś obok mnie podniesie gwałtowne rękę to się kulę. Także ten, nie polecam tego na dzieciach..

Gość gość
Byłyśmy. Za nastolatki też.

Gość gość
Mieszkam na wsi jestem w wieku około 15 lat lanie pasem dostaje w dalszym ciągu od macochy i jej curki moja przyrodnia siostra starsza odemnie o dwa lata .Kaska dostała pozwolebie od swojej matki za karnie mnie pasem podczas jej nieobecności z czego wywiazuje się nad wyraz skrupulatnie nieraz sama szuka powodu żeby mi wlac a potrafi pozadnie przylać .Wczoraj macochy niebylo w domu pojechala do swojego gacha wiec calkowita opieke nademna miała Kaska i niestety dostałem od niej pasem dwa razy .Rano jak wstawałem ubierałem się na dworze było chłodno przyszla do mojego pokoju trzymając w reku bawełniane rajtuzy w klorze wyblakłego rożu, oznajmila mi ze na dworze jest dziś chłodno i mam zalozyc te rajtuzy w drugiej rece cos miała ale niewidzialem trzymala ja za sobą zaczolem grymasić ze lato będzie mi za goraco to wystarczylo ,wysunela reke zza siebie w której trzymala pas nic niemowiac podeszla do mnie zlapala mnie za lewa reke i zaczęła się mlocka miałem na sobie tylko cienkie śpiochy do spania (w spiochach spie sa ze stopami i zamkie na plecach cobym niemogl sam ich sciagnac wiec jak zaczela mnie lac pasem slychac było specyficzny odgłos pasa na dupsku dala mi kilkanaście pasow po których śpiochy w kroku zrobily się mokre zaczela się smaic i szydzić ze mnie wyzywajac od zasrancow rozpiela mi zamek na plecach i przy niej musialem je sciagnac stojąc przed nia nago zaslanialem się wiec dodatkowo otrzymałem kilka dodatkowych pasow kazala mi się ubrać wiec posłusznie co by więcej pasow niedostac zalozylem podkoszulke z długim rękawem i te bawełniane rajtuzy ale niekazala mi ich podciagac a miałem isc za nia do salonu wyciagla cos z szafy kazala mi stanac obok siebie wtedy zauwazylem ze ma w reku pampersa oznajmila mi ze skoro sikam w śpiochy będę od dzisiaj nosil pampersy i to będzie mi je zakladac i niemam prawa ich sciagnac w przeciwnym razie czeka mnie za to lanie pasem wiec stalem grzecznie jak mi zakladala pampersa podciagnela rajtuzy oznajmiając ze dziś tak będę chodzil ubrany i to ona będzie również decydowala w co się będę ubieral .Drugie lanie tego dnia dostałem za to ze niewykonalem na czas polecenia które mi zlecila mianowicie miałem narabac drzewa i je ulozyc a było tego sporo sadze ze nawet dorosły mialby z tym problem .Kaska przyszla do drewutni i jak zobaczyla z eniewykonalemjej[olecenia wyszla za chwile zjawila się z pasem podeszla do mnie opuscila rajtuzy pampersa i kazala się pzrelozyc przez pieniek do rąbania drzewa musiale to zrobić w przeciwnym razie dostałbym na stojąco a po tym i tak sila zmuszony bylbym się polozyc dostałem dość sporo razy dziś rano jak wstałem ogladalem swoja obolala pupe w lustrze w dalszym ciągu jest czerwona i sa na niej grube pregi od pasa.Ubralem się zszedłem do kuchni na sniadanie i siadając zasyczałem a macocha do mie co po d***e dostales masz szczescie ze mnie wczoraj niebylo dostalbys i odemnie gowniazu kazala mi podejść do siebie zrobiłem co mi kazala pomacała mi w kroku dlonia i z uśmiechem do córeczki swietny pomysl kochanie masz sluszna racje ze mupieluche zalozylac będzie teraz lazil z pampersem .Dzis jestem sam w domu wiec moglem sobie pozwolić na to żeby tu wejść one pojechaly do miasta na zakupy slyszalem jak cos miedzy sobą mowily ze trzeba by kupic wieksza ilość pampersow na zapas co by starczylo do końca roku i niebylo potrzeby latac co chwile po paczke ,tak wiec będę zaopatzrony w pieluchy, niewygodnie mi jest z ta pielucha wyraźnie widać ze mam na sobie pampersa bo musialem dziś ubrać cieńsze elastyczne rajstopy w prazki w kolorze wyblakłego bezu .Koncze bo musze dokonczyc wczorajsze rabanie i układanie drzewa jak tego niezrobie znowu dostane pasem a niechcialbym bo ciagle mnie boli dupsk po wczorajszym laniu narka