Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co najgorszego usłyszałeś od osoby którą bardzo kochasz ?

Polecane posty

Gość gość

ja "s********j, nie jesteś mi potrzebna, inna mi da" zabolało mnie to bardzo :( a wy co uslyszeliscie ?

Gość gość
że mam za długie nogi i mu się to nie podoba ;)

Gość gość
ja, że jestem tępą dzidą, głupią c*pą, kretynką. Za nic, po prostu w kłótni. Z tym, że nawet nie wiem o co była ta kłótnia. Wszystko było dobrze po prostu przyszedł, miał zły dzień i zaczął się na mnie wyżywać. To był koniec związku chociaż bardzo kochałam tego człowieka i nie zasłużyłam na taki los.

Gość gość
Że mężczyźni nie lubią wysokich kobiet I ze cieszy się że się nie podobam facetom bo nie chciałby być z laska. A

Gość gość
Ja? Ze jestem zerem i nie mam w życiu nikogo I nic, ze złotówki mi nie da na życie i jedzenia Usłyszałam to od męża po 19 latach

Gość gość
Ze jestem za chuda

Gość gość
- ty k***o - nie kocham Cię już

Gość gość
Jacy wszyscy mili:) ja uslyszalam,jadac z nim autobusem,ni z gruszki ni z pietruszki,ze chetnie by mi przyje.... Wysiedlismy i podziekosalm za wspolprace

Gość gość
od pierwszego chłopaka usłyszałam ,,ja brzydki ty brzydka to możemy być razem " :/ od drugiego ,,nie czuje tego co ty...ja byłem w tobie chyba tylko zauroczony...byłem z tobą ze względu na naszych rodziców, że się polubili i poznali i że moi rodzice tak ciebie polubili i twoi mnie i nie potrafilem zerwac.." po dwóch latach związku..:(( trzeci ,,nie chce się z nikim wiązać.." po spedzonej nocy razem..:( czwarty : ,,strasznie zeschłaś- schudlaś" :/ ,,jak się poznaliśmy to miałas taka fajna pupcie a teraz jesteś taka sucha:/" ,,użalasz się nad sobą" - gdy byłam chora..:/ , ,, i tak bym sie z tobą nie ożenił.." - zabolało najbardziej:(( ,,nie znamy sie już " ,,nie chce cie widzieć" , jak przyjedziesz tutaj to szybciej wylecisz z tą niż wejdziesz!"- w sensie ze mnie wyrzuci z tamtąd :/ ,,masz mieć przyzwoitą przeszłość bo ja też za bardzo nie szalałem.." ,, wesmnie nie w******j" ,,jak masz tak pisać to nie pisz wcale" nie zawracaj mi głowy więcej" ,,nie pyskuj" ,,bo się k***a rozłącze " i rozlaczal się i więcej nie odbierał a to tylko dlatego że chciałam powiedzieć swoje zdanie :((

Gość gość
Ale k***s , złamas :(

Gość gość
Prawdziwy kootas :(

Gość gość
Jak nie ty bedzie inna A Co ty laske mi robisz ze ze mna jestes Ty leniu smierdzacy