Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głos kobiety

Propowanie anoreksji przez sieciówki

Polecane posty

Gość Głos kobiety

Co myślicie o nowej modelce Mohito? Jest to obrażające dla klientek Mohito że do prezentowania ubrań została wybrana tak wychudzona modelka. Od promowania anoreksji szanujące się firmy odchodzą. Przykre że Mohito nie należy do grona tych firm.

Gość gość
Mnie to nie razi, bo sama jestem bardzo szczupła i mimo nieustających wysiłków jakoś nie mogę przytyć :/ Są modelki wychudzone, są teraz też coraz bardziej pokazywane "normalne" o pełniejszych kształtach. Nie ma o co się pienić moim zdaniem. Ostatnio własnie fajnie, że pokazują i jedno i drugie, nie tylko te wychudzone. A bardzo szczupła figura to jeszcze nie anoreksja - ludzie mają różne figury i nie ma co się przejmować tak bardzo.

przeglądałam ostatnio sukienki mohito na ich stronie i stwierdziłam że okropne te sukienki, luźne worki zero podkreślenia kobiecości i kształtów. Aczkolwiek jak byłam kiedyś w butiku to ciuchy tam były normalne i całkiem fajne. Czy ten katalog się rózni od towaru w sklepie sieciowym? czy ta nowa kolekcja taka nowoczesna? No i modelka blondynka - taka zimna i nieszczęsliwa z wyglądu.