Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdagość

Pomoc biednym

Polecane posty

Gość gość
ale jak mops mogl jej odmowic zasilku. przeciez chociazby rodzinne jej sie nalezy. o samotnej matce i alimentach nie wspomne,bo to najpierw do sadu trzeba isc. czemu nie zalozy sprawy?

Gość gość
zamiast pomocy dla dzieci to lepiej podeślijcie jej któraś swojego chłopa, no bo biedna kobiecina została bez chłopa i kto będzie ją w nocy pocieszał, dzieci sobie jakoś dadzą radę, to tu to tam coś zakorbią i przezyją, no ale ona biedna, niepocieszona

Gość Magdagość
wasz cynizm i rasizm budzą moje przerażenie :(

Gość gość
Oczywiście zaraz po tym, jak ich za polskie pieniądze wykształcimy i o ich zdrowie zadbamy x jesteś właścicielem i jednocześnie treserem bydła?

>>>jesteś właścicielem i jednocześnie treserem bydła?<<< Nie :). Ale właśnie tym jest dla Zachodniej Europy młodzież z dawnych "demoludów" :(.

>>>wasz cynizm i rasizm budzą moje przerażenie<<< Mylisz cynizm z logiką :D, a skąd wzięłaś ten rasizm, tego pojąc już nie potrafię :D :D :D.

Gość gość
Autorko rozumiem ze chcesz pomoc ale to dziwne ze ona z mopsu nic nie ma. A co do rzeczy dla dzieci to moze caritas? I nie dziw sie tym co tu pisza ja pracuje maz tez mamy dom drugie dziecko w drodze i na trzecie sie nie zdecyduje . Nie rozumiem jak mozna miec np czworo nie miec na jedzenie i plodzic piate szoste itd

Gość gośćHalus
Chcialabym jakos pomoc ale jestem krotko w Polsce i nie wiem jak ,daj mi tips co najbardziej potrzebny i adress na ktorych mam wyslac packe. Pozniej po powrocie do domu chcialabym kontynuowac pomoc ale musze miec adres..Moze nawet z inny mig osolarium. Chce pomoc.

Gość gośćHalus
Przepraszam slowa przeskakuja i wychodzalla dziwne slowa.

Gość gość
No i co dostałaś adres ? A choćby odpowiedź? No kurfa a widzisz jaka naiwna jesteś!