Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie pomyslaly jakby wasz facet napisał wam takiego smsa

Polecane posty

Gość gość

on pracuje za granicą i prawie sie nie widujemy..unika rozmow ze mną...nigdy nie ma czasu..wcale nie rozmawiamy...jak przyjezdza do polski to tez od niechcenia sie ze mną widuje..jestesmy 5 lat razem..i jest coraz gorzej..ostatnio wykrecil mi numer i przed wyjazdem za granice doo pracy wybral kolegów i picie z nimi.... ja sie staralam ,gotowalam mu ..lizalam sie do niego..a on wolal kolegów i nie odzywal sie wcale do mnie..totalnie mnie olał..i nie pozegnal sie przed wylotem.do tej pory sie nie odzywa juz do mnie i jak napisalam pierwsza do niego to on mi odpisal:"przykro mi ,że tak sie to skonczylo .zaslugujesz na kogos lepszego,zycze ci szczęscia. co to oznacza??

Gość gość
naprawdę sie panna nie zorientowałaś ze to zerwanie?

Gość gość
Zerwal. A co to oznacza " lizałam się do niego" ? ile macie lat? czy na początku była miłość? zależało mu ? czy od początku olewał?

Gość gość
ja mam 19 a on 28 czy to ma jakieś znaczenie... jak mógł ze mnie zerwać w smsie to nieludzkie...tak na początku barzo mnie kochał zabiegał o mnie kupował kwiatki słodycze zapraszał na obiad

Gość gość
:o serio nie zrozumiałaś co to znaczy?

Gość gość
normalka :D każdy facet MUSI MUSI MUSI przynajmniej raz w życiu zrobić tak jakiejś lasce :D

Gość gość
Sadze,ze kogos tam ma.

Gość gość
dziecko, miałaś 14 lat jak facet się do ciebie dobierał i to 23 letni? jakaś patologia, czy co?

Gość gość
nie byłam dzieckiem a już teraz tym bardziej nie jestem tylko dorosla kobieta, 14 lat to nie dziecko, miałam cechy kobiece biust, kragle krzatly, okres, wiec już byłam płodna! miałam na niego ochotę ale nie zrobiliśmy tego od razu on czekał pół roku z seksem do moich 15 urodzin a tak to chodziliśmy za rączke, calowalismy się i nic więcej, czyli pol roku o mnie zabiegał :)

Gość gość
to proste, że to zerwanie

Gość gość
czyli trzeba bylo szukac innego ;) odpusc..

Gość gość
a może ktoś mu ukradł telefon i tak napisał?

Gość gość
Napisał, ze się skończyło. Nad czym dumasz? Podziekuj mu , bo to burak, zwykły cham.

Gość gość
dumam czy to na 100% on napisał czy ktoś się bawi jego kosztem i moim i napisał to z jego telefonu

Gość gość
a czemu od razu cham, dawał do zrozumienia na 100 sposobów samo milczenie to pewne słowa ale panny udają ze ślepe i że na pewno kocha bo jakby nie mógł wpatrzone w siebie

Gość gość
On z Tobą zerwał, DOTARŁO? Weź się ogarnij dziewczyno, życie masz przed sobą, nie warto płakać za takim fajfusem. I nigdy, przenigdy już do niego nie pisz i nie dzwoń jeśli chcesz zachować w sobie resztki godności.

Gość gość
to koniec

Gość gość
Ty z 21:10 Masz spore zasoby tolerancji dla gnojka, który zrywa przez SMS i ... Dawanie do zrozumienia. Trening czyni mistrza?

Gość gość
Facet z toba ewidentnie zerwał, a ty się zasanawiasz, co byśmy pomyślały:D No, ze mamy szczęście, bo może kogoś fajnego poznamy:)

Gość gość
tak trenowali na mnie jak ta laska gdy dawałam do zrozumienia że nie chce

Gość gość
nie byłam dzieckiem a już teraz tym bardziej nie jestem tylko dorosla kobieta, 14 lat to nie dziecko, miałam cechy kobiece biust, kragle krzatly, okres, wiec już byłam płodna! miałam na niego ochotę ale nie zrobiliśmy tego od razu on czekał pół roku z seksem do moich 15 urodzin szkoda , zę mózg się nie rozwinał tak jak cyce

Gość gość
jak to mam nie pisać? on ma moje rzeczy, chcę je z powrotem to chyba jasne że muszę się do niego odezwać

Gość gość
i właściwie jeśli unikam spotkań i ciągle nie mam czasu i nie rozmawiam ,liczę na zrozumienie i nie utrudnianie ,nie lubię scen płaczliwych takie znaki sa chyba jasne

Gość gość
kochane wszystkie niby moje odpowiedzi to podszywacz. ja napisalam tylko pierwszy post główny ja mam 25 lat a on 30..:( nie rozumiem tego dlaczego on sie tak zachowuje.. poprostu zerwal ze mną ..tak myślę..:( ja juz go kiedys blagalam na kolanach ,żeby ze mna został..bo chcial wtedy zerwać..pamiętam jak na kolanach blagalam go by mnie nie zostawial..teraz widze ,że popelnilam błąd..:(